Slovenski vikend v Biogradu v času prvomajskih počitnic

Datum objave
Kategorija
Statistika

Biograd vabi goste, da prvomajske počitnice preživijo v tem lepem severno dalmatinskem kraju. Od 27. aprila do 5. maja bodo organizirali Slovenski vikend, ko bodo potekale številne športne prireditve in koncerti - Čuki, Modrijani, Klapa Bunari ....

Prvomajske počitnice v kampih v Biogradu

V okolici Biograda imamo številne kampe, ki so odprti tudi že za prvomajske počitnice. Lahko se odločite za kampiranje na urejenih parcelah ali pa za najem mobilnih hišic v kampih Park Soline in Ljutič, ki sta z mestom povezana z obmorsko sprehajalno potjo, ki je primerna tudi za kolesarjenje in rolanje.

V bližini deluje tudi zabaviščni park Biograd, kjer otroci uživajo v številnih vrtiljakih, spustih z vlakcem smrti in drugih igralih.

Kamp Park Soline - akcijska ponudba kampiranja in najema mobilnih hišic

Kamp Park Soline je največji med kampi in ob urejenih parcelah nudi tudi najem mobilnih hišic. Gostom z našo kamping kartico nudi poseben popust na kampiranje in sicer 18 € za 2 osebi na parceli comfort z vključeno elektriko in vodo v terminih 1.3. – 30.6. & 1.9. – 30.11. Dodatne osebe doplačajo po ceniku, otroci mlajši od 5 let pa kampirajo brezplačno. V sezoni od 1.7. – 31.8. je popust 5% na ceno parcele.

Ugodna je tudi cena najema mobilnih hišic, ki se za 1. maj giblje od 56 do 64 €, izkoristite pa lahko 10% popust za rezervacije do 31.3. in akcijo plačate 3, bivate 4 noči ali plačate 8, bivate 10 noči.

Kamp Ljutič - najem modernih mobilnih hišic ob morju

Kamp Ljutič je kamp, ki leži tik ob večjem kampu Park Soline. Večina gostov je pavšalistov, lani odprt nov del kampa pa je namenjen najemu mobilnih hišic agencije Mediteran Kamp. Mobilne hišice so za 4+2 osebi in so postavljene v bližino morja.

Cena najema mobilnih hišic agencije Mediteran Kamp za prvomajske počitnice je od 50 do 75 €, za bivanje daljše od 5 noči pa nudijo 10% popust.

Slovenski vikend v Biogradu – 27.4. do 5.5.

Za veliko zabave v okviru prireditve Slovenski vikend v Biogradu bodo tudi letos poskrbeli v centru Biograda. Organizirali bodo tek po Biogradu, tekmo z gorskimi kolesi, družinsko kolesarjenje, izlet z ladjico, ogled zabaviščnega parka Biograd, ko bo za slovenske goste 1.5. posebna cena (posamezna vožnja za manjše naprave 25 in za večje 35 kun) in tudi animacijo za otroke.

Ob večerih se bodo v centru Biograda odvijali koncerti. Nastopili bodo Klapa Bunari, Modrijani, Petkova pumpa z radiom Aktual, Klapa Rišpet, Čuki in Amigosi. Za 1. maj pa obljubljajo glasbeno presenečenje.