Slovenska kakovost in znanje - predprostori Induplati

Datum objave
Kategorija
Statistika

Prav gotovo se spominjate časov, ko so v slovenskih in hrvaških kampih kraljevale počitniške prikolice Adria s predprostori, ki jih je bilo skoraj nemogoče ločiti eno od druge; vse so bile enake. Danes je v kampih malo morje različnih prikolic, a mnogi še vedno prisegajo na predprostore oz. baldahine Induplati, ki so na našem trgu prisotni že vse od leta 1923.

Prav gotovo se spominjate časov, ko so v slovenskih in hrvaških kampih kraljevale počitniške prikolice Adria s predprostori, ki jih je bilo skoraj nemogoče ločiti eno od druge; vse so bile enake. Danes je v kampih malo morje različnih prikolic, a mnogi še vedno prisegajo na predprostore oz. baldahine Induplati, ki so na našem trgu prisotni že vse od leta 1923.Induplati Jarše, predprostori, baldahini, šotori

Čeprav se trendi hitro spreminjajo, vremenski pogoji kampiranja postajajo vedno bolj nepredvidljivi in stranke bolj zahtevne, v podjetju Induplati sledijo vsem tem smernicam in vam ponujajo le najkvalitetnejše materiale ter natančno izdelavo. Zavedajo se, da so le preverjeni materiali in izkušnje pri izdelavi, ki poteka izključno v Sloveniji, njihova vodilna prednost. Ponujajo več različnih modelov predprostorov, pri njihovi izbiri pa vam bodo pomagali šolani prodajalci, ki imajo mnogo izkušenj s kampiranjem in dobro poznajo različne modele počitniških prikolic. Tako boste brez dvoma za vaše začasno domovanje na dopustu dobili primeren predprostor. Seveda pa se zaradi lastne izdelave z lahkoto prilagodijo vašim željam in naredijo povsem individualen predprostor. Če pa vam slučajno že kupljen predprostor po postavitvi ob prikolico ne bo všeč, ga lahko brez težav zamenjate za drugega.

Uporabnost predprostorov Induplati
S postavitvijo predprostora boste lahko pred svojo prikolico postavili dodatno spalnico ali kuhinjo z jedilnico ali pa prostor za igranje otrok, ki vam lahko izredno prav pride ob slabšem vremenu. V hrvaških kampih po novem zakon prepoveduje postavljanje zidanih ali lesenih nadstreškov, saj je potrebno vsako jesen vse parcele počistiti. Zato je edina rešitev postavitev kvalitetnega predprostora, ki ga boste ob zaključku sezone hitro pospravili, ob poletni nevihti pa boste imeli vse stvari dobro zaščitene pred dežjem.

Ob nakupu predprostora v Induplatih vam bodo svetovali tudi kako s predprosInduplati Jarše, predprostori, baldahini, šotoritorom ravnati ter ga čistiti, lahko pa ga po koncu sezone prinesete k njim in vam ga bodo strokovno očistili ter pripravili na novo sezono. Takrat bodo lahko zakrpali tudi morebitne luknjice, zamenjali okno, obnovili napenjali sistem, dodali kakšno okno ali zračnik.

Prilagodljivo vašim željam
Ker so vsi baldahini sešiti v Sloveniji, jih lahko prilagodijo vašim željam ali kar v celoti izdelajo po vaših merah in v materialih, ki so vam najljubši. Prav tako vam lahko dodajo nadstrešek, kabino ali karkoli drugega potrebujete v predprostoru za udoben dopust. Zavedajo se mnogoštevilnih zahtev, ki jih imajo ljubitelji kampiranja, zato njihovi zaposleni sledijo trendom in vam z uporabnimi predlogi pomagajo zadovoljiti vaše potrebe. Pri tem jim vsekakor pomagajo dolgoletne izkušnje ter poznavanje možnosti, ki jih nudi njihova šivalnica.

Nov prodajni center v Jaršah
Induplati imajo povsem nov prodajni center v Zgornjih Jaršah pri Radomljah, ki se nahaja tik ob glavni cesti Domžale – Kamnik. Tam imajo razstavljene vse standardne modele predprostorov, prav tako pa imajo bogato izbiro kamping opreme od šotorov, ležalnikov, stolov, miz, kuhinjskega pribora, svetil, do dodatnih omaric za v šotore, zunanjih kuhinj, kuhalnikov, vetrobranov in nepogrešljivih klinov za zaščito šotorov in baldahinov.

Več informacij o njihovi ponudbi lahko najdete na spletni strani www.induplati.si ali pa jih obiščete v njihovem novem prodajnem salonu, ki je odprt vsak dan od ponedeljka do petka med 8. in 19. uro ter v soboto med 8. in 13. uro.
    Induplati Jarše, predprostori, baldahini, šotori