Akcija – cenejši najem mobilnih hišic v kampu Slatina na Cresu

Datum objave
Kategorija
Statistika
3999 ogledov

Otok Cres sodi med mirnejše destinacije ob hrvaški obali, ki je zelo primerna za družinske počitnice in tudi kampiranje. Kar nekaj zanimivih kampov je na otoku in kamp Slatina leži v bližini kraja Martinščica na zahodni strani Cresa. Na zgodnje rezervacije mobilnih hišic nudijo do 25% popusta.

Kamp Slatina je urejen v dveh deli: prvi je takoj pod recepcijo v zalivu Slatina, kjer so v terasah postavljene mobilne hišice in kjer je kamp lani postavil 20 modernih hišic za 5+1 osebo. Kamp bo letos odprt od 21. aprila do 1. oktobra.​

Levi del kampa je urjen nad zalivom Tiha, kjer je tudi več sence borovcev. Najprej so v terasah urejene Superior parcele in Premium parcele z elektriko in vodo, nekatere pa imajo tudi odtok in priklop na satelitsko TV. Gostom je na voljo kar 7 vrhunsko urejenih sanitarnih objektov.

Na koncu zaliva Tiha je tudi še nekaj mobilnih hišic agencije Gebetsroither.

V kampu Slatina že vrsto let izvajajo poseben program kampiranja s psom, ki pomaga, da se dobro počutijo tako lastniki psov kot tudi drugi gostje. Urejena je pasja plaža, koši za odpadke in tudi ograjen prostor za sprehajanje psa.

Kamp Slatina je zelo miren, na voljo je restavracija, lokal ob morju, trgovina, v zalivu pa deluje tudi potapljaški center, v zalivu Tiha pa so urejeni tudi privezi za čolne. Za otroke so urejena igrala, v poletnih mesecih pa pripravijo tudi animacijo.

Do 25% cenejši najem mobilne hišice Slatina

NOVO od lanskega leta - mobilne hišice Freedhome nad prodnatim zalivom so postavljene tako, da je z vsake terase lep pogled na morje. Gre za zelo moderne hišice (40m2) s velikimi steklenimi površinami in prostorno teraso.

Mobilne hišice Freedhome imajo dve spalnici – ena z zakonsko posteljo in druga s tremi ločenimi posteljami, dve kopalnici, dnevni prostor in kuhinjo. Vse hišico so klimatizirane, opremljene s hitro wifi povezavo, v hišicah pa so dovoljeni tudi psi.

Izkoristite ugodnost, ki velja na zgodnje rezervacije mobilnih hišic

Bivanje v terminu 26. maj – 10. september

- 20% popust za bivanje 7 do 13 noči

- 25% popust za bivanje 14 ali več noči

Bivanje v terminih 21. aprila - 26. maj & 10. september - 1. oktober

- 25% popust za min. bivanje 5 noči

Preverili smo cene najema mobilnih hišic za prvomajske počitnice, ko prejmete 25% popust za 5 nočitev - cene so od 110 do 120 € na noč (odvisno od lokacije hišice).

Več informacij in rezervacije parcel in mobilnih hišic v kampu Slatina > www.camp-slatina.com

Datum objave
Kategorija
Statistika
3999 ogledov