AKCIJA - kamp Šimuni nudi cenejše kampiranje in najem mobilne hišice

Datum objave
Kategorija
Statistika
9137 ogledov

Kamp Šimuni vabi z akcijsko ceno kampiranja in najema mobilnih hišic na uživanje ob peščeni plaži. Dve osebi kampirata že za 18 €, najem mobilne hišice z zajtrkom že od 60 €. V kampu vas pričakuje bogat animacijski program za otroke in odrasle, tematski večeri, odprt je otroški klub, kozmetični salon in športni center. Pridite na dopust v Šimune na otok Pag!

Otok Pag je znan po lepih plažah in ena najlepših je urejena ravno v kampu Šimuni. Terasaste kamping parcele so urejene vzdolž celotne obale in tako z nobene parcele ni daleč do morja. Ob robu in na vrhu kampa je tudi cenovno ugodnejši neparceliran del. Na peščeni plaži Šimuni najbolj uživajo otroci, tik ob plaži pa je urejen tudi  prostor z organizirano animacijo.

Več sanitarnih objektov je bilo v zadnjih letih prenovljenih, na voljo so tudi otroške sanitarije in letos je dodatno poskrbljeno, da je uporaba sanitarij res varna.

Levi del kampa je namenjen ljubiteljem počitnic v mobilnih hišicah. Na voljo je več različnih tipov hišic z dvema ali tremi spalnicami za 4  - 6 oseb, na voljo so tudi posebej prirejena mobilna hišica za invalidne osebe. Ker so v kampu kužki dobrodošli, so dovoljeni tudi v mobilnih hišicah.

Lokacija kampa Šimuni je zanimiva za izlete po celotnem otoku, priporočamo tudi izlet do Zadra in ogled starega dela mesta.

Kamp je zna po odlični animaciji, večernih predstavah, otroških igralih in odlični ponudbi vodnih športov. Omogočajo vse od najema SUP desk, kajakov, surfov, pedalinov, vodnih skuterjev, na plaži je urejen vodni park z napihljivimi igrali, imajo tudi potapljaški center. Na voljo so tudi igrišča za odbojko na mivki, nogomet, košarko, tenis, plezalna stena, organizirajo tudi aerobiko.

V bližini morja pa imajo tudi kozmetični salon za nego obraza, las, masažo, manikuro in pedikuro.

Akcija na kampiranje in najem mobilnih hišic - 22.5. do 30.6. 2021​

Kampiranje 2 oseb že od 18 €

Uživajte v toplem morju in izkoristite ugodne paketne cene kampiranja za 2 osebi na parceli z elektriko + 1 otrok do 12 let + pes (doplača se taksa in prijava)

> na parceli v coni A stane 26 €

> na parceli v coni B stane 22 €

> na parceli v coni C stane 18 €

Najem mobilnih hišic že od 60 €

Paketna ponudba najema mobilnih hišic z zajtrkom v restavraciji Mali Raj:

> 60 € za mobilno hišico za 2 osebe in vključen zajtrk + 20% popust na masaže

> 81 € za mobilno hišico za 4 osebe in vključen zajtrk

> 100 € za mobilno hišico za 6 oseb in vključen zajtrk

Akcijske cene najema mobilnih hišic veljajo ob min 2 nočitvah, doplačilo taksa in prijava.

Več informacij o ponudbi kampa Šimuni dobite na - www.camping-simuni.hr

Datum objave
Kategorija
Statistika
9137 ogledov