Kamp San Servolo ima nove parcele s privatnim wellnessom

Datum objave
Kategorija
Statistika

V Bujah je urejen wellness kamp San Servolo, ki tudi v zimskem času omogoča kopanje v zunanjem ogrevanem bazenu, gostom pa so na voljo tudi savne, jacuzzi in notranji bazen. Za še več uživanja, so letos v kampu odprli nove parcele Diamond Luxury, ki vključujejo tudi privatni wellness. Preverite akcijsko ponudbo kampiranja in najema mobilne hišice.

Kamp San Servolo sodi med najboljše manjše kampe v regiji in se lahko pohvali tudi z nazivom ADAC Superplatz. Lokacija je samo 2 km od kraja Buje oz. samo 10 minut vožnje od Portoroža.

Gre za kamp z vrhunsko wellness in gostinsko ponudbo, naziv San Servolo pa poznajo tudi ljubitelji piva, saj boste dobili kar njihovo lastno pivo.

Kamp je odprt čez celo leto in je zaradi možnosti kopanja v zunanjem bazenu, kjer je voda pozimi ogrevana na 32°C, uporabe savn (finska in turška) in jacuzzija zelo zanimiv tudi izven sezone.

V objektu tik ob kampu je odraslim osebam (+16 let) voljo tudi notranji bazen in še dodaten wellness z dvema savnama.

Osrednji del je urejen v kamping parcelah, kjer so na voljo tudi Luxury parcele s privatnim jacuzzijem, ob robu kampa pa je na voljo še nekaj modernih mobilnih hišic z eno ali dvema spalnicama za 2+1 oz. 2 + 3 osebe.

Nekaj mobilnih hišic ima tudi privaten jacuzzi, v določenih hišicah pa so dovoljeni tudi kužki.

NOVO kamping parcele Diamond Luxury

V letošnjem letu so v kampu San Servolo odprli štiri parcele Diamond Luxury. Gre za parcele namenjene večjim avtodomom ali počitniškim prikolicam, saj so površine kar 300 m2 in so opremljene z elektriko, vodo in odtokom.

Ob prostoru za parkiranje počitniškega vozila imajo te parcele tudi privaten objekt, kjer je urejen wellness s privatno savno, spalnico, sanitarijami in zunanjim jacuzzijem ter ležalniki.

Odlična dodatna ponudba in številne možnosti kolesarjenja

V sklopu kampa San Servolo delujeta tudi dve restavraciji. V objektu ob bazenu je na voljo picerija, kjer boste dobili prave italijanske pice in tudi okusne burgerje, v sosednjem objektu pa je še steakhouse, kjer pripravijo vrhunske zrezke.

Za otroke je v kampu urejeno otroško igrišče, imajo tudi fitnes, v sklopu wellnessa nudijo tudi masaže.

Okolica kampa pa nudi številne možnosti kolesarskih izletov, tako da se lahko odpravite tudi do bližnjih vinskih kleti npr. Kabola ali Kozlović, v center Buj ali pa vse do morja. V sklopu kampa pa omogočajo tudi najem manjšega vozila, tako da se lahko gostje, ki v kamp pridejo z avtodomom, odpeljejo na kakšen izlet po Istri.

Akcijska ponudba

V terminih do 22. decembra 2023 v kampu San Servolu nudijo posebno akcijo, ko vam en dan bivanja podarijo > plačajte 2, bivajte 3 noči oz. plačajte 3 in bivajte 4 noči. Akcijska ponudba velja za kamping parcele in tudi za najem mobilnih hišic.

Več o kampu San Servolo > www.sanservoloresort.com