S Škodo Kodiaq na 24. Avtomobilski salon Slovenije - podarili smo vstopnice

Datum objave
Kategorija
Statistika

V nagradni igri smo podelili 5 vstopnic za ogled avtomobilskega salona Slovenije. Imena srečnih nagrajencev smo objavili pod novico. Čestitamo!

24. avtomobilski salon bo od 27. marca do 2. aprila potekal na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, ko bo 27 avtomobilskih znamk, ki bodo pokazali 29 slovenskih premier, 7 električnih ter 7 hibridnih modelov. Skupno se bo predstavilo približno 260 vozil, od tega je 41 lahkih gospodarskih vozil, nekaj pa bo tudi motorjev.
Avtomobilski salon - Škoda kodiaq
Avtomobilski salon v Ljubljani bo za obiskovalce odprt:
27.3. od 15. do 20. ure
28.3. - 30.3. med 9. in 20. uro
31.3. - 2.4. med 9. in 21. uro.

Cene vstopnic za odrasle so 8 eur,  za otroke od 7. do 16. leta, dijake, študente in upokojence pa je cena 6 eur. Družinska vstopnica (2 odrasla + 3 otroci do 14. let) stane 20 eur.

V nagradni igri smo podelili 5 vstopnic za ogled avtomobilskega salona Slovenije. Imena srečnih nagrajencev smo objavili pod novico. Čestitamo!


Novosti na Avtomobilskem salonu - Fotogalerija
Med številnimi novostmi, ki bodo na ogled na avtomobilskem salonu, moramo izpostaviti Fordovo novo Fiesto, Volkswagnovo limuzino Arteon, Audi pa pripelje prenovljeni A3 sportback, A5 kupe in kot presenečenje še hibridni Q8. Renault bo na salonu predstavil prenovljen Captur, Nissan novo Micro in prenovljeni Qashqai, Seat bo imel novo Ibizo, Opel pa veliko Insignio.

Veliko pozornosti bo imel tudi prvi Škodin 7-sedežni športni terenec Kodiaq, ki bo razstavljen v dvorani A2. Gre za skorajda 4,7 metra dolg SUV, ki se lahko pohvali z eleganco, prostornostjo, odlično opremljenostjo in varnostjo. Izbirate lahko med tremi bencinskimi motorji moči od 92, 110 in 132 kW in dvema dizelskima motorjema moči 85 in 110 kW, pri najmočnejših verzijah pa se lahko odločite tudi za štirikolesni pogon.

Kampiste zanimajo tudi Kodiaqove sposobnosti nosilnosti, vleke prikolice in velikosti prtljažnega prostora. Avto ima kar 650 kg nosilnosti in 720 litrov velik prtljažni prostor, ki se ob podiranju sedežev spremenil v ogromen prostor (2.000l) za prevoz stvari. Odvisno od tipa motorja lahko Kodiaq vleče počitniške prikolice s skupno maso od 1.600 do 2.000 kg, kar bo dovolj tudi za največje modele prikolic.Več informacij o vozilih Škoda dobite tudi na spletni strani www.skoda.si, Vabljeni pa na ogled vozila na avtomobilski salon, kjer bodo prestavljeni tudi drugi modeli Škodinih vozil.

VSTOPNICE ZA AVTOMOBILSKI SALON - NAGRAJENCI:


1. - 5 nagrada: - vstopnica za odraslo osebo za ogled avtomobilskega salona v Ljubljani

BOŠTJAN PINTAR, BLED
MARKO MACUR, DOBROVA
PAVEL ZALOKAR, BOROVNICA
MILAN BEVC, CELJE
VESNA HUDOLIN, TRBOVLJE

Vsem udeležencem nagradne igre zahvaljujemo za sodelovanje. Srečni nagrajenci bodo o prevzemu nagrade obveščeni po elektronski pošti.