Novosti v ponudbi kampa Porton Nature Hideouts v Rovinju

Datum objave
Kategorija
Statistika

Rovinj je že od nekdaj velja za eno najlepših destinacij ob hrvaški obali. Stari del mesta je urejen ob vznožju hribčka s cerkvico Sv. Evfemije, do koder pridete po ozkih ulicah s številnimi majhnimi trgovinicami in lokali. V neposredni bližini centra mesta leži prenovljen kamp Porton Nature Hideouts (bivši kamp Porton Biondi), kjer so letos dopolnili ponudbo z unikatnimi mobilnimi hišicami.

Kampiranje Rovinj - Avtokampi.si

Kamp Porton Nature Hideouts ima od lanskega leta nove lastnike, ki so se odločili, da gostom ob klasičnih parcelah ponudijo tudi najem modernih mobilnih hišic s pogledom na morje in Rovinj.

V času covida so mobilne hišice postale še bolj priljubljene, saj nudijo udobno namestitev, hkrati pa tudi vse potrebno znotraj objekta od kuhinje do privatne kopalnice, zato so se za najem odločali tudi gostje, ki so prej raje hodili v hotele.

AKCIJA > izkoristite Summer getaway akcijo, ki velja za vse rezervacije napravljene do 18.6. > 20% popust na vse tipe mobilnih hišic - velja tudi za termine v juliju in avgustu.

Kampiranje v senci borovcev in oljk

V osrednjem delu kampu Porton Nature Hideouts so kampistom še vedno na voljo terasaste kamping parcele in nekatere imajo lep pogled na Rovinj. Parcele imajo elektriko, določene tudi vodo in odtok, urejeni so trije sanitarni objekti.

V kampu so dobrodošli tudi kužki, ki so dovoljeni tudi v mobilnih hišicah.

Plaža je 100m od kampa, kjer so urejeni peščeni in prodnati zalivi. Ob plaži je tudi nekaj lokalov, v samem kampu pa restavracija in pekarna.

Mobilne hišice Porton

V skrajnem levem in desnem delu kampa so postavili mobilne hišice Porton, slovenskega proizvajalca Adria. Gre za moderne in prostorne hišice za 4 + 2 osebi z velikimi terasami 32 + 24 m2 in nekatere hišice imajo še privaten bazen.

Posebnost je bogata notranja opremljenost npr. v kuhinji je tudi pomivalni stroj, spalnica z zakonsko posteljo in svojo kopalnico, dodatna spalnica z dvema ločenima posteljama, dnevni prostor, kje se lahko uredita še dve pomožni ležišči in še ena kopalnica.

Unikatne mobilne hišice Porton Holiday homes

Ob klasičnih mobilnih hišicah je bila ideja tudi o nekoliko drugačni ekskluzivni namestitvi v kampu.

K sodelovanju so povabili arhitekturni biro Skroz in proizvajalca podjetje Mont Trade in Zadra, ki so dobili zahtevno nalogo – oblikovanje hiške, ki bo vključevala tudi trajnostne materiale, jo bo možno postaviti na teren, ki je urejen v terasah, ter dodatno gostom ponuditi še privaten bazen.

Nastale so edinstvene modularne hišice, ki glede na velikost in število oseb vključujejo enega ali dva modula (dnevni in spalni).

Teren v kampu je narekoval postavitev hišic – v prvem delu manjše za 2 osebi, ki vključujejo en modul, v zadnjem delu pa hišice z dvema ločenima moduloma in vmesno nadkrito teraso.

Moduli se na nek način lahko »obrnejo« in tako lepše prilagodijo lokaciji, saj so želeli, da imajo gostje ob bivanju tudi stik z morjem. Oblikovalci so želeli prenesejo izkušnjo bivanja na barki, zato so pri izdelavi hišic uporabili material jeklo korten, ki sčasoma ustvari zaščitni sloj patine in ima toplejši zemeljski videz.

Couple Holiday Home 2+1 (23 m2 + 25 - 40 m2 terase)

Hišice postavljene pod borovce so namenjene parom. Udobna spalnica z zakonsko posteljo in veliko stekleno steno ter izhodom na dodatno "teraso".

Dnevni prostor ima tudi možnost, da uredite še eno ležišče za otroka, dodana je manjša kuhinja in kopalnica s tušem.  Iz dnevnega prostora pa je urejen izhod na prekrasno teraso, kjer boste uživali v romantičnih večerih, saj ima vsaka hišica tudi svoj bazen.

Family Holiday Home 4+1 (48 m2 + 30 - 50 m2 terase)

Mobilne hišice za družine so postavljene na lokaciji, ki nudi prekrasen pogled na morje.

Sestavljene iz dveh modulov - spalni del ima dve spalnici, dve kopalnici, dnevni prostor  ter ločenim dnevnim prostorom in popolnoma opremljeno kuhinjo.

Več o prenovljenem kampu Porton Nature Hideouts - Rovinj> www.porton.hr