Proste pavšalne parcele v Ankaranu in Selcah

Datum objave
Kategorija
Statistika

Številni nas sprašujete, če so še kje dobre lokacije za pavšal in v zadnjem trenutku pred pričetkom kamping sezone smo dobili informacijo, da so proste parcele za pavšal še v kampu Adria Ankaran in v kampu Selce pri Crikvenici.

Kamp Adria – Ankaran

Na voljo so še tri pavšalne parcele v osrednjem delu kampa – cona 1. Prednost tega kampa je zagotovo lokacija, saj ste iz osrednje Slovenije v 1 uri že v kampu brez dodatnega čakanja na mejnih prehodih.

V zadnjih letih so v kampu prenovili plažo, delno prenovili sanitarije, dodali otroška igrala, letos pa prenovili tudi pomole.

Cena pavšala za termin 15.4. – 15.10. za je od 3.500 do 3.700 € (odvisno od velikosti parcele) in vključuje postavitev prikolice in baldahina, avto ter do 6 oseb oz. 10 oseb na spisku pavšala.

Za več informacij pošljite mail na polona.bubnic@adria-ankaran.si .

Kamp Selce – Crikvenica

Kamp selce je bil v zadnjih letih prenovljen, ob novih mobilnih hišicah in kamping parcelah v gornjem delu kampa pa so zgradili tudi bazen, lokal na bazenu, letos pa bodo uredili še otroško igrišče.

Lokacija kampa je 3 km oddaljena od Crikvenice, kar pomeni, da ste v kampu z osrednje Slovenije že v 2 urah vožnje.

Pavšalne parcele so na dveh mestih – v bližini recepcije v gornjem delu kampa so parcele z elektriko in vodo, cena pavšala pa je 4.040 € - vključenih 6 oseb v terminu od 8.4. do 3.10.

Nekaj prostih parcele je še na skrajnem desnem delu kampa (gledano proti morju). Te parcele, ki so tudi bliže morja, imajo elektriko, cena pavšala pa je 3.620 € - vključenih 6 oseb.

Omogočajo tudi zimovanje prikolice, ki pa stane 350 €.

Več informacij na kampselce.recepcija@jadran-crikvenica.hr ali na tel. recepcije kampa +385 51 764 038.