Proste pavšalne parcele v kampih Mare Pineta - Sesljan in Poljana - Lošinj

Datum objave
Kategorija
Statistika

Baia Holiday upravlja 16 kampov, od tega sta dva tudi v bližini Slovenije. Gre za kamp Mare Pineta v Sesljanu / Sistiana pri Trstu in kamp Poljana pri Malem Lošinju. V obeh imajo še nekaj prostih parcel namenjenih pavšalu.

Vsako leto je težje dobiti prosto pavšalno parcelo. Letos je bilo kar nekaj odpovedi npr. v kampih Porton Biondi in Amarin v Rovinju, bostveno so se spremenili pogoji pavšalov v kampih Konobe pri Punatu in Porat na Pagu.

Vsaka informacija o prostih pavšalih je tako zelo dobrodošla.

Kamp Mare Pineta – Sesljan

V bližini Trsta oz. bolje rečeno nad osrednjo plažo v Sesljanu (Sistiana) je urejen kamp Mare Pineta. Gre za dokaj miren kamp s parcelami v senci borovcev, ki je zaradi bližine zanimiv tudi za slovenske ljubitelje kampiranja.

V kampu imajo urejen bazen, ki je odprt nekje od junija do septembra, nekaj otroških igral, restavracijo, tik ob kampu pa poteka znana Rilkejeva sprehajalna pot do gradu Devin. Do urejene plaže pod kampom v času glavne sezone vozi turističen vlakec, drugače pa je 15 minut hoje.

Kamp je odprt od aprila do oktobra in ima še proste parcele za pavšal v coni B - Pineta. Cena pavšala je odvisna od števila oseb:

Pavšal za 2 osebi – 3.500 €
Pavšal za 4 osebe – 3.900 €
Pavšal za 6 oseb – 4.100 €
Pavšal za 8 oseb – 4.300 €

Doplačilo za zimovanje v kampu je 350 € (prikolica se lahko pusti na parceli), popust na plačila do 31.3. je 150 €.

Več informacij in kontakt - www.marepineta.com

Kamp Poljana – Lošinj

Mali Lošinj nima samo kampa Čikat, ampak ima tudi zanimiv kamp Poljana, ki leži 4 km pred samim krajem. Je odlično izhodišče za kolesarske izleta, v kamp pa radi pridejo tudi lastniki čolnov, saj imamo urejeno marino.

Kamp Ima na vzhodni strani osrednji zaliv, kjer je prodnata plaža, ob straneh pa je skalnat del z urejenimi mesti za vstop v morje.

Večina parcel v osrednjem delu kampa, kjer so tudi parcele namenjene pavšalu, ima odlično senco borovcev. Pohvalijo se lahko z dobro animacijo in zanimivimi otroškimi igrali. V kampu je tudi trgovina, restavracija, lokal, poskrbljeno je tudi za kužke, ki imajo svojo plažo.

Kamp Poljana je odprt od začetka aprila do novembra. Cene pavšala so odvisne od lokacije parcele – bliže so morja, višja je cena:

Pavšal za 6 oseb je od 3.250 do 4.400 €.

Več informacij in kontakt - www.campingpoljana.com