Sanke Jerančič – odlično praznično darilo za celo družino

Datum objave
Kategorija
Statistika

Sankanje je v Sloveniji lani postalo zelo priljubljeno, saj so bila smučišča velik del sezone zaprta, tako da je sank že okoli novega leta dobesedno zmanjkalo. Predstavljamo odlične sanke domačega proizvajalca Mizarstvo Jerančič iz Ljubljane, ki bodo razveselile otroke, še bolj pa adrenalinske starše.

Po Sloveniji imamo kar neka zanimivih lokacij z urejenimi sankaškimi progami, seveda pa so sankališča urejena tudi na večini slovenskih smučišč.

Zelo priljubljene lokacije za sankanje so Soriška planina, Velika planina, Tamar, Gozd Martuljek, Vršič, Ljubelj, Rogla, Planina pod Golico, Lom pod Storžičem …

Sanke Mizarstvo Jerančič - kakovost domače izdelave

Sankanje je možno z običajnimi sankami ali pa plastičnimi bobi, seveda pa je nekaj povsem drugega, ko se odpravite na sankanje s kvalitetnimi sankami, ki so lahko tudi odlično praznično darilo za celo družino.

Pri Mizarstvu Jerančič že vrsto let izdelujejo odlične lesene sani različnih velikosti, najbolj pa so priljubljene sanke dvosed Sportline L120.

Za razliko od klasičnih sank so njihove sani opremljene s sedežem s prepletenimi trakovi narejenimi iz materiala, ki ne vpija vode, tako da sedežni nikoli moker, vožnja pa je tudi precej bolj udobna.

Sanke Jerančič so narejene iz jesenovega lesa in so za razliko od ostalih sani oljene. Sprednji del sank Jerančič je gibljiv, tako da je vodljivost odlična in boste med najhitrejšimi skozi ovinke, saj jih boste z lahkoto odpeljali po najboljši trasi.

Vsi kovinski deli na sankah Jerančič so iz inoxa, kar ob osnovnem vzdrževanju zagotavlja dolgo življenjsko dobo sank.

Takšne, na pol tekmovalne sanke, so nekoliko dražje, vendar bodo pri hiši ostale vsaj dve generaciji, ob tem pa bo sankanje vedno velik užitek za otroke in starše.

Na voljo so tudi nekoliko krajše sanke dolžine  90 ali 110 cm.

Cena sank je od 230 do 270 €, lahko jih naročite na spletu in prevzamete na sedežu v Ljubljani (Bizovik), lahko pa jih tudi pošljejo na dom po hitri pošti.

Več o sankah Mizarstvo Jerančič >>