Privoščite si gusarski vikend v Termah Čatež!

Datum objave
Kategorija
Statistika

Terme Čatež so pred leti pričele svojo ponudbo v kampu širiti tudi na področje tematskega kampiranja. Tako so pred dvema letoma na njihovem jezeru postavili dvajset plavajočih lesenih hišic in jih poimenovali Gusarski zali

Terme Čatež so pred leti pričele svojo ponudbo v kampu širiti tudi na področje tematskega kampiranja. Tako so pred dvema letoma na njihovem jezeru postavili dvajset plavajočih lesenih hišic in jih poimenovali Gusarski zaliv.kamp Terme Čatež Gusarski zaliv

Lesene hišice v gusarskem zalivu resnično plavajo, s kopnim pa jih povezuje samo leseni pomol. Hišice so velike 25 m2 in omogočajo udobno bivanje za pet oseb, pred vsako hišico pa je tudi terasa.

Plavajoče hišice so opremljene z mini kuhinjo, jedilnim kotom, zakonsko posteljo z izvlečnim dodatnim ležiščem ter pomožnim ležiščem za dve osebi v mansardi. Gostje Gusarskega zaliva uporabljajo skupne sanitarije v kampu.

V Gusarskem zalivu bodo zelo uživale družine z otroki, saj je bivanje v njih resnično nekaj posebnega. Ob tem je potrebno omeniti, da cena najema plavajoče hišice vključuje tudi vstopnice za vse osebe za dva neomejena vstopakamp Terme Čatež Gusarski zaliv v poletno in zimsko termalno riviero, kjer pa bodo otroci še posebej navdušeni nad ponudbo toboganov ter številnih drugih vodnih zanimivosti. Letos je zagotovo največ gneče na novo odpri Termalni formuli, kjer se obiskovalci potegujejo za najhitrejši čas, ki bo ob koncu sezone prinesel tudi lepe nagrade.

Več informacij o ponudbi in rezervacijah plavajočih hišic v Termah Čatež dobite na njihovi spletni strani www.terme-catez.si,  lahko pa jih pokličete tudi  v rezervacijski center na tel. št. 07 49 36 700 ali pošljete e-mail na info@terme-catez.si.