Preživite božično – novoletne praznike v kampu Porto Sole - Vrsar

Datum objave
Kategorija
Statistika

V kampu Porto Sole so pripravili ponudbo prazničnega kampiranja in najema mobilnih hišic za božič in novo leto. Preživite praznike v krogu prijateljev ob morju!

Že veste, kje boste preživeli decembrske praznike? V kampu Porto Sole v Vrsarju, ki je odprt čez celo leto, so pripravili posebne pakete za božično – novoletne praznike.božič in novo leto - kamp Porto Sole, Vrsar - avtokampi.si

Kamp Porto Sole omogoča kampiranje na urejenih parcelah opremljenih z elektriko, lahko pa se odločite tudi za najem moderne mobilne hišice za 4 +2 osebi, ki so opremljene s kuhinjo, dvema spalnicama, dnevnim prostorom in veliko teraso.

Tako lahko čarobne praznike preživite ob morju. Gostom kamp omogočajo kopanje v notranjem bazenu bližnjega hotela Pineta, lahko pa se naročite tudi na polpenzion.

božič in novo leto - kamp Porto Sole, Vrsar - avtokampi.siOkolica Vrsarja je zanimiva za sprehode po urejenih obmorskih poteh, si ogledate stari del kraja, Limski kanal, tudi do Rovinja in Poreča ni daleč ali pa se odpravite na kolesarski izlet. V kraju Sveti Lovreč (15km od Vrsarja) bodo tudi letos pripravili žive jaslice, ki si jih boste lahko ogledali v dneh 26. in 30. 12. ter 6.1.

Praznično kampiranje v kampu Porto Sole

Gostje, ki decembra obiščejo kamp Porto Sole, običajno svoje avtodome in počitniške prikolice okrasijo z lučkami, tako da je vzdušje zelo praznično.

Vsi gostje so deležni penine dobrodošlice, 26. decembra bo organizirano tudi božično kopanje v morju z nagradami.
božič in novo leto - kamp Porto Sole, Vrsar - avtokampi.si

Na silvestrovo bosta v lokalu ob morju organizirani kar dve zabavi – dopoldanska z DJ-jem in večerna z živo glasbo.

V terminu od 24. do 26. decembra in od 29. decembra do 1. januarja lahko na parcelah Standard kampirate po akcijski ceni 17€ (min. 2 nočitvi) – cena vključuje 2 osebi, otroke do starosti 12 let, psa, parcelo z elektriko, prijavo, pijačo dobrodošlice, animacijo in pozno odjavo.

Cena najema mobilne hišice je od 63€ (min. 2 nočitvi) in vključuje tudi posteljnino, brisače in zaključno čiščenje.

Za akcijsko ceno je obvezna rezervacija parcele in mobilne hišice.

Več informacij o ponudbi kampa Porto Sole dobite na www.campingrovinjvrsar.com.