Preverili smo novosti v gorenjskih kampih Bled, Šobec in Danica

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kaj novega nudijo kampi na Gorensjkem? Mi smo bili tam in preverili vse novosti, urejenost kampov, vi pa si lahko ogledate fotografije in video posnetke.

Konec maja in v začetku junija smo obiskali tri odlične kampe na Gorenjskem – Bled, Šobec in Danica in preverili vse novosti. Objavljamo kratek povzetek novosti, v posameznih novicah pa si lahko ogledate tudi fotogalerije in nove video posnetke kampov.
kamp Bled - avtokampi.si

V Zaki je vrsto let deluje kamp Bled, kjer so letos v prvem delu kampa uredili nove kamping parcele. Gre za kombinacijo peščene in travnate parcele, ki so namenjene predvsem gostom z avtodomi in prikolicami.

Kamp je dobil tudi prenovljen sanitarni objekt, ki vključuje tudi družinske in privatne kopalnice. Sicer pa so že lani uredili infrastrukturo pod zemljo, letos pa so posodobili tudi električne omarice. Novost je tudi prenovljena restavracija in lokal v bližini kampa oz. jezera ter ponovna ureditev plaže s senčniki in ležalniki. Več o ponudbi kampa Bled, nove fotografije in video si lahko ogledate TUKAJ.

Kamp Šobeckamp Šobec Lesce - avtokampi.si
Kamp Šobec je po letih zatišja lani stopil na plin oz. obsežno investicijsko pot. Tako so uredili vse najpomembnejše inštalacije pod zemljo in zgradili lastno čistilno napravo. Letos so nadaljevali z ureditvijo 150 kamping parcel ob reki Savi in ob bajerju, ki so opremljene z elektriko in vodo, določene pa imajo tudi odtok.

Kamp je dobil tudi osrednji objekt z restavracijo, lokalom, teraso, trgovino in prostorom za različne prireditve. Ob objektu so uredili tudi teraso in polepšali dostop do bajerja. Izboljšali so ogrevanje vode v sanitarijah in v spodnjem delu kampa zgradili še en manjši sanitarni objekt. Fotografije novosti in več o planih za naslednja leta lahko izveste - TUKAJ
kamp Danica Bohinj - avtokampi.si
Tudi v kampu Danica v Bohinjski Bistrici ne želijo zaostajati za večjimi kampi, zato so tudi pri njih letos uredili nove parcele ob reki in uredili nabrežje reke, ki je sedaj postalo bolj dostopno tudi gostom, ki lahko uživajo v sončenju. Za še več tople vode so prenovili kotlovnico, v ponudbo dodali nov pralni in sušilni stroj ter uredili polnilnico za električna vozila.

Ob samem kampiranju v kampu Danica nudijo tudi najem šotorov, tako da lahko pri njih prespijo tudi gostje brez kamping opreme. Več o ponudbi kampa in okolice pa lahko izveste TUKAJ.