Kamp Amarin v Rovinju je dobil 300 prenovljenih parcel in glamping šotore

Datum objave
Kategorija
Statistika

V družbi Maistra so se lansko jesen odločili, da bodo prenovili kamp Amarin. Do sedaj so bili večjih prenov že deležni njihovi kampi Valkanela, Porto Sole, Polari in Veštar. V kampu Amarin so prenovili vse parcele, zgradili nove sanitarne objekte in v ponudbo dodali velike glamping šotore.

Kamp Amarin leži na severnem delu Rovinja, od katerega je oddaljen 3 km. Pred nekaj leti so v bližini kampa zgradili moderen hotel Amarin, ki z odlično animacijo in bogato dodatno ponudbo vabi družine, v bližini kampa pa je tudi resort Amarin z apartmaji in sobami.

Lani je bila prenove deležna prodnata plaža v bližini kampa, je pa v sklopu naselja tudi urejen bazenski del z restavracijo, od koder je prekrasen pogled na Rovinj.

Prenova parcel in sanitarij, postavitev glamping šotorov

Kamp Amarin je letos dobil 300 novo urejenih kamping parcel, ki so opremljene z elektriko ter vodo, nekatere pa imajo tudi odtok. Kamp bo po novem kategoriziran s 4 zvezdicami.

Največje so Superior in Premium parcele, ki so površine od 100 do kar 150 m2. Še vedno pa so v gornjem delu kampa na voljo standardne parcele z elektriko, ki so tudi cenovno najugodnejše. Ni pa več možen pavšal v tem kampu.

V zadnjih dveh letih so v kampu Amarin že prenovili enega od sanitarnih objektov, letos pa so v podobnem stilu prenovili še pet objektov, ki so prilagojeni tudi otrokom in invalidnim osebam, urejene so družinske kopalnice, pralnica perila, tuši za pse ter prostori s kemičnim wc-jem.

Cene kampiranja v Rovinju

S prenovo kampa Amarin pa se spreminjajo tudi cene. Po novem ne bo več klasičnega cenika, cene se bodo spreminjale glede na povpraševanje. Preverili smo cene kampiranja za glavno sezono, ko bosta dve osebi na osnovni parceli plačali od 43 €, za kampiranje na premium in superior parcelah pa od 66 do 86 €.

Cenejše kampiranje v kampu Amarin bo možno z našo Avtokampi kamping kartico - v terminih 29.4. – 4.6. in 4.9. – 1.10. bo cena za 2 osebi na parceli Standard z elektriko samo 18 €, na parcelah bliže morja pa boste prejeli 10% popust oz. v terminu 24.6. – 4.9. popust v višini 5% na ceno osebe in parcele.

Več o cenah kampiranja - kamp Amarin >>

Družinski glamping šotori Amarin

Novost v kampu Amarin bo tudi možnost najema družinskih glamping šotorov, ki so priljubljeni predvsem pri nemških in nizozemskih gostih.

Gre za 20 velikih šotorov površine 38m2, ki so opremljeni z dvema spalnicama, lastno kopalnico in kuhinjo, za hlajenje pa poskrbi klimatska naprava.

Vsak šotor ima tudi teraso s sedežno garnituro, ležalniki in visečo mrežo. To so prvi takšni šotori v ponudbi kampov Maistra.

Najem mobilnih hišic

Ob robu kampa Amarin lahko tudi najamete mobilno hišico, ki so zelo prostorne in glede na postavitev nudijo tudi kar nekaj prostora okoli hišice. Za 4+2 osebi so hišice površine 37 m2, na voljo pa so tudi večje hišice za 6 oseb, ki so opremljene s tremi spalnicami.

Odločite se lahko tudi za Relax paket mobilne hišice, ki prinaša še več udobja od penine dobrodošlice do viseče mreže ob hišici, žara, ležalnika na plaži, za otroke zanimivi zložljivi igralni mizi za biljard, namizni nogomet in namizni tenis.

Rovinj – od romantičnih do aktivnih kamping počitnic

Lokacija kampa Amarin je zanimiva tako za družine z otroki, ki lahko uživajo na lepi plaži, igralih in bazenih. Do mesta Rovinj vozi tudi taxi ladjica, ki vas iz kampa pripelje direktno v stari del mesta, od koder si potem lahko ogledate tržnico ter se sprehodite po ozkih uličicah do cerkvice na vrhu hriba.

Do Rovinja pa se lahko odpeljete tudi s kolesom, saj je pot dolga le 3 kilometre.

V samem kampu je tudi športni center s teniškimi igrišči, večnamenskim igriščem za košarko in nogomet, ter možnostjo najema SUP desk, kajakov in opreme za surfanje.

V okolici kampa Amarin oz. Rovinja je tudi kar nekaj označenih kolesarskih poti, ki peljejo po krajih v notranjosti Istre in vse do lepih
razglednih točk nad Limskim kanalom.

Več o ponudbi prenovljenega kampa Amarin in cene kampiranja ter najema mobilnih hišic > www.maistracamping.com