Porta Pure - priprava pitne vode v avtodomih, prikolicah in plovilih

Datum objave
Kategorija
Statistika

Na trgu so se pojavili novi izdelki Porta Pure za dezinfekcijo in pripravo pitne vode v avtodomih, plovilih, počitniških prikolicah in rezervoarjih.

Na trgu so se pojavili novi izdelki Porta Pure za dezinfekcijo in pripravo pitne vode v avtodomih, plovilih, počitniških prikolicah in rezervoarjih.
Porta Pure dezinfekcijska sredstva - avtokampi.si

Ker se je sezona kampiranja in potovanja že začela, je potrebno pripraviti avtodome, prikolice in plovila za čim bolj prijetno in varno potovanje. Če se odpravljate proti jugu npr. v Grčijo, Italijo ali Španijo, potem je dobro razmisliti o uporabi pitne vode. V primeru počitniških vozil ali plovil je problem še večji, ker se voda več dni hrani v plastičnih rezervoarjih, ob tem se temperatura vode lahko povzdigne za bakteriologijo primernih 21 - 25 °C.

Takšni pogoji so naravnost odlični za razvoj legionele. Zaradi teh dejavnikov moramo biti izredno pazljivi pri uporabi vode, kajti tovrstne bakterije lahko povzročijo tudi resna obolenja in smrt.
Porta Pure dezinfekcijska sredstva - avtokampi.si

Potujte čisto, brezskrbno in kvalitetno
Pri podjetju Valter d.o.o. imajo več kot 20 letne izkušnje na področju priprave in obdelave vode. Pripravili so izdelke Porta Pure, ki poskrbijo za celovito dezinfekcijo vode.

PortaPure Fresh Water dezinfekcijsko sredstvo
Je več komponento sredstvo za dezinfekcijo. Kot sredstvo oksidacije učinkuje vodikov-peroksid, kateri se skupno s stabilizatorji poveže v kompleksno dezinfekcijsko sredstvo. Da se doseže dolgoročna učinkovitost, je dodano srebro.

Med pomembne lastnosti PortaPure Fresh Water sodijo preprečevanje razmnoževanja bakterij, učinkovita dezinfekcija vode tudi pri višjih temperaturah, v odmerjeni količini voda nima okusa, ob tem pa sredstvo ne draži kože, oči in dihalnih organov. Dezinfekcijsko sredstvo nima stranskih učinkov na okolje, saj ob razpadanju nastane le voda in kisik.

Porta Pure Lime Clear odstranjevalec vodnega kamna
Porta Pure Lime Clear je odstranjevalec vodnega kamna, ki se kopiči v rezervoarjih z vodo in cevovodnem sistemu ter je primeren za plovila, avtodome, počitniške prikolice ter tudi v gospodinjstvu. Porta Pure Lime Clear je 100% biološko razgradljiv, izredno učinkovit in nestrupen za okolje pri pravilni uporabi.

PortaStrip
PortaStrip merilni lističi omogočajo hitro in učinkovito določanje vsebnosti sredstva Porta Pure Fresh Water vrednosti v tekočini. Barvni graf na embalaži omogoča hitro in enostavno meritev dezinfekcijskega sredstva v vašem rezervoarju in vodovodnih sistemih. Obstojnost merilnih lističov je 30 mesecev ob hranjenju pri temperaturi do 20°C.

Porta Pure SuperStrong Tablets
PortaPure tablete so pripravljene posebej za odpravljanje neprijetnih vonjav ter za pospeševanje razgradnje toaletnega papirja v prenosnih kemičnih WC-jih. Zmanjšuje nastajanje plina v prenosnih wc-jih, avtobusih, ladjah, vlakih, avtodomih, počitniških prikolic in drugih kemičnih straniščih. Tako vaš WC ostane vedno čist in svež.

Za več informacij lahko obiščite njihovo spletno stran www.portapure.eu

Porta Pure dezinfekcijska sredstva - avtokampi.si