AKCIJA - Caravan center nudi popust na izdelke Thetford kemikalije in čistila

Datum objave
Kategorija
Statistika

Avtodomi in počitniške prikolice so opremljene s kemičnimi sanitarijami in Thetford je eden največjih proizvajalcev kasetnih oz. prenosljivih sanitarij. V trgovini Caravan Center Ljubljana imetnikom Avtokampi kartice nudijo 10% popust pri nakupu kemikalij in čistil Thetford - akcija velja do 15.12.

V zadnjih letih vse več ljudi na kamping počitnicah uporablja lastne sanitarije. Lastniki avtodomov in počitniških prikolic imajo kemični wc že vgrajen v počitniško vozilo, pavšalisti pa se pogosto odločijo za nakup prenosnega wc-ja, ki ga postavijo kar v predprostor.

Ob uporabi kemičnih oz. prenosnih wc-jev pa je potrebno uporabiti tudi ustrezne kemikalije in čistila, ki poskrbijo za hitrejšo razgradnjo odpadkov, zmanjšujejo nastajanje plinov in posledično tudi manj neprijetnih vonjav ter preprečujejo, da bi se maščobni ostanki nabirali na sanitarnih ceveh in v kaseti.

Thetford ima v svoji ponudbi vse potrebne kemikalije in čistila za uporabo v prenosnih sanitarnih kasetah, ki poskrbijo tudi za daljšo življenjsko dobo wc-ja, predvsem pa več udobja pri uporabi in manj ciklov praznjenja wc kasete.

Skrb za okolje – uporabite zelene tekočine

Ljubitelji kampiranja smo tudi ljubitelji lepe narave in v primeru uporabe kemičnih sanitarij priporočamo, da uporabite tekočine, ki so prijazne okolju. Vse več je kampov in postajališč za avtodome, ki fekalije iz sanitarij počitniških vozil zbirajo v bioloških čistilnih napravah, kjer pa uporaba agresivnih kemikalij ni priporočljiva.

Thetford ima v ponudbi zeleno linijo Aqua Kem Green, ki je prijazna do okolja in hkrati tudi do bioloških čistilnih naprav, kljub temu pa poskrbi za učinkovito razgradnjo odpadkov v kaseti s fekalijami in za prijeten vonj po stranišča v avtodomu.

Naj cena ne bo izgovor za uporabo zelene Thetford linije, saj moramo biti ljubitelji počitnic v naravi vzgled vsem ostalim.

Thetford ima v ponudbi tudi vse preostale tekočine, ki jih je priporočljivo uporabiti pri uporabi kemičnih stranišč.

- Duo Tank Cleaner Concentrated je eden najnovejših članov Thetfordove dobro znane družine koncentratov. Gre za zmogljivo čistilo za WC kaseto in rezervoar za sivo vodo, ki odstranjuje vodni kamen in maščobne obloge.

- Aqua Rinse je tekočina, ki se uporabi v splakovanju kemičnega wc-ja in odlično očisti školjko, odišavi prostor in preprečuje nastajanje vodnega kamna.

- Cassette tank cleaner se priporoča v primeru daljše neuporabe kasete s fekalijami npr. če gre avtodom ali počitniška prikolica na zimovanje. Poskrbi za temeljito odstranjevanje morebitnih usedlin in čisto kaseto pred uporabo v novi sezoni.

Akcijska ponudba trgovine Caravan center Ljubljana

V dneh od 15.11. do 15.12. 2022 v Caravan centeru imetnikom Avtokampi kartice nudijo 10% popust na kemikalije in čistila Thetford na zalogi ob plačilu z gotovino. Pri nakupu pokažite kamping kartico in prejeli boste popust.

Več o ponudbi Caravan centra Ljubljana - www.caravan.si

Cenejši najem avtodoma za imetnike Avtokampi kartice - GO4Fun >>