Ponudba novega družinskega kampa Krk - bivši gostje kampa Politin kampirajo ceneje

Datum objave
Kategorija
Statistika

Bivši naturistični kamp Politin letos dobiva podobo družinskega kampa Krk, ki bo odslej družinski kamp z veliko animacije in bogato ponudbo wellnesa. Starim gostom kampa Politin omogočajo 20% popust v kampih Solaris in Istra.

Valamar je lani sprejel odločitev, da naturistični kamp Politin na Krku spremeni v družinsko destinacijo kamp Krk. V prenovo kampa bodo vložili kar 2 milijona evrov. Ob tej priliki nekdanjim gostom naturističnega kampa Politin omogočajo poseben 20% popust v naturističnih kampih Solaris Poreč in Istra Funtana.kamp Krk - www.avtokampi.si

Prenova FKK kampa Politini v tekstilni kamp Krk
Kamp Krk v letošnjo turistično sezono vstopa kot povsem nova počitniška destinacija. Kamp bo odprt 19. aprila in bo iz kampa s tremi zvezdicami postal destinacija s štirimi zvezdicami.

Vodilna hrvaška turistična skupina Valamar je v razvoj kampa Krk investirala več kot 2 milijona evrov, rezultat pa je kamp, ki se ponaša z bazenom z ogrevano vodo, razgledom na mesto Krk in raznovrstnim wellness programom. Kamp Krk je postal destinacija za družine z otroki, ki jim je na voljo zabavni in izobraževalni program.

Kamp Krk ponuja bogato opremljene kamping parcele in nove prestižne mobilne hiške, ki jih mirno lahko opišemo kot glamping ponudba - glamurozno kampiranje. Poleg tega, da so opremljene s sodobnimi napravami (satelitsko televizijo, mikrovalovno pečico, kavnim aparatom, klimatsko napravo in kuhinjo) imajo mobilne hišice tudi do dve spalnici in dve kopalnici ter zunanjo teraso s pogledom na morje.

Kljub temu, da je postal kamp za "oblečene" goste, Camping Krk nadaljuje z negovanjem svoje naturistične tradicije in ob južni meji kampa nudi naturistično plažo, ki je na voljo vsem gostom kampa brezplačno. Plaža bo redno vzdrževana, ima bar na plaži, prav tako ležalnike, ki si jih je mogoče izposoditi.

Oglejte si akcijsko ponudbo kampiranja in najema mobilnih hišic v kampu Krk: www.camping-adriatic.com

Za nekdanje goste kampa Politin 20% popust v kampih Solaris in Istra
Za goste, ki si še vedno želijo celovite naturistične izkušnje, pa Valamar - Camping on the Adriatic ponuja posebne pakete v naturističnih kampih Solaris v Poreču in Istra v Funtani. Gostje, ki so zadnja tri leta dopustovali v Politinu, so upravičeni do 20% popusta na skupni znesek, če bodo počitnice preživeli na standardnih ali komfortnih parcelah v kampu Solaris ali Istra.

Več informacij kampiranju v novem kampu Krk in o najemu kamping parcel ter mobilnih hišic v kampih Valamar dobite na spletni strani www.camping-adriatic.com ali preko rezervacijskega centra na telefonski številki +385 (0) 52 465 010.