Valamar vabi na spomladansko kampiranje v Istro in na otoka Krk ter Rab

Datum objave
Kategorija
Statistika

Valamar ima na Hrvaškem številne odlične kampe in zelo prepoznavno kvaliteto ponudbe. Z akcijsko ponudbo vabijo na spomladansko uživanje ob morju na kamping parcelah ali v mobilnih hišicah. Nekateri kampi imajo tudi ogrevane bazene, tako da se boste lahko tudi kopali.

Pomlad ob morju je zelo lepa, ko lahko uživate v cvetočih travnikih, temperature pa so zelo primerne za sprehode in kolesarjenje ob morju ter oglede zanimivih mest.

Odločite se lahko za nam bližnje kampe v Istri ali pa vedno zanimiva otoka Krk in Rab, kjer so tudi lepe plaže. Preverite akcijske ponudbe, ki jih nudijo Valamarjevi kampi v aprilu in maj, tako da ponekod veljajo tudi za prvomajske počitnice.

Nekateri kampi nudijo posebne cene kampiranja z Avtokampi kartico ali pa akcijsko ponudbo za minimalno 5 nočitev na parceli, lahko pa se odločite tudi za cenejši najem mobilnih hišic.

Kamp Lanterna Premium, Poreč – odprt od 6.4.

Odličen kamp pri Poreču, ki ima veliko igral za otroke in tudi ogrevane bazene (gornji del bazenov), tako da omogočajo kopanje že v aprilu. Urejena kolesarska pot po celotnem kampu, igralnice, športni center, mivkasta osrednja plaža …

Na kampiranje nudijo posebno ceno za imetnike Avtokampi kartico, ko je cena za 2 osebi že od 21 € na noč z vključeno elektriko na parceli Comfort, otroci do 12 let pa do 25.5. bivajo brezplačno.

Če pa boste kampirali min 5 noči, potem sam kamp do 18.5. nudi akcijske cene tudi na parcele bliže morja.

Akcijska ponudba najema mobilnih hišic in glamping šotorov do 28.5. velja primeru min. 2 nočitev:

- mobilne hišice za 4 osebe že od 46 €, za termin prvomajskih počitnic pa od 66 €

- luksuzne romantične mobilne hišice Punto Blu Premium Village za 2 osebi (ogrevan bazen v sklopu manjšega naselja, ležalniki, lokal …) že od 61 €

- glamping šotor za 4-6 oseb od 41 €, za prvomajske počitnice od 77 €.

Kamp Istra Premium, Funtana – odprt od 1.4.

Eden najboljših kampov na Jadranu razvaja z odlično dodatno ponudbo za otroke, ki vključuje ogrevane bazene, tobogane, notranje igralnice, kinodvorano, hkrati pa je lokacija kampa odlična za kolesarske izlete do Poreča in Vrsarja.

Cene kampiranja v kampu Istra Premium so višje, vendar pa je celotna ponudba kampa vključena v to ceno. Do 15.6. otroci do 12 let kampirajo brezplačno.
Na Avtokampi kartico v aprilu in maju nudijo 7,5% popusta na ceno osebe in parcele, so pa v kampu pripravili še dodatne akcije za kampiranje min. 5 nočitev.

Spomladanska akcijska ponudba najema mobilne hišice za 4 -6 oseb že od 68 €, prvomajski termini so cene najema mobilne hišice od 90 €. Velja od 1.4. do 28.5.

Kamp Marina resort, Labin - odprt od 6.4.

Lokacija za vse ljubitelje mirnih počitnic v manjših kampih, ki nudijo uživanje ob kristalno čistem morju in prekrasnih razgledih. Kamp Marina Resort je še najbolj znan potapljačem, ker je v kampu odličen potapljaški center. Lokacija je nekaj kilometrov oddaljena od Labina in Rabca, kamp pa je urejen na polotoku z dvema prodnatima plažama. V kampu sta tudi dva manjša bazena z ogrevano vodo, imajo pa tudi pasjo plažo.

Osrednji del kampa je urejen v parcelah, levi in desni del kampa pa imata mobilne hišice.

Avtokampi kartica omogoča cenejše kampiranje - 2 osebi na parceli z elektriko že od 23 € na noč vse do 6.6., otroci do 12 let bivajo brezplačno do 15.6.

Akcija na najem mobilnih hišic velja od 10.4. do 18.5.:

- mobilna hišica za 4 osebe od 53 €, prvomajski termini od 67 €

- večja mobilna hišica za 4 - 6 oseb od 61 €, prvomajski termini od 79 €.

Kamp Krk Premium – odprt od 14.4.

Prvi Valamarjev kamp s petimi zvezdicami je urejen na vzhodni strani mesta Krk. V kampu imajo ogrevan bazen, lepo prodnato plažo, tik ob kampu pa tudi urejeno nudistično plažo. V kampu deluje odlična restavracija, pri recepciji je športni center in otroška igralnica, do mesta Krk pa vodi sprehajalna pot ob morju (20 minut hoje).

Na Avtokampi kartico nudijo posebno ceno kampiranje 23 € za 2 osebi in parcelo Comfort, ki velja v aprilu in maju, otroci do 16 let pa brezplačno bivajo do 15.6. Za parcele bliže morja pa so pripravili akcijsko ponudbo v primeru bivanje min. 5 noči, ki velja do 18.5.

Najem mobilne hišice po akcijski pomladni ponudbi že od 44 € na noč oz. v terminu prvomajskih počitnic od 100 €. Akcija velja do 28.5.

Kamp Ježevac Premium, Krk – odprt čez celo leto

Na zahodni strani mesta Krk je čez celo leto odprt kamp Ježevac in že sredi aprila so odprli tudi ogrevan bazen v bližini prodnate plaže. Zelo lepo urejen kamp, ki je od centra mesta oddaljen samo 5 minut hoje, ima pa tudi restavracijo, otroška igrala, manjši športni center in otroško igralnico.

Kampiranje z Avtokampi kartico v aprilu in maju omogoča ugodno ceno za 2 osebi in parcele Comfort že za 23 €, otroci do 12 let pa bivajo brezplačno.

Akcijska cena najem mobilne hišice za 4 - 6 oseb v terminih od 3. do 28. maja je od 55 € na noč.

Kamp Padova Premium, otok Rab – odprt od 6.4.

Odličen kamp v bližini mesta Rab je bil v zadnjih letih prenovljen. Gostom so na voljo manjši zunanji bazeni z ogrevano vodo, imajo tudi manjše tobogane, plaža v kampu pa je peščena.

Do mesta Rab vodi urejena sprehajalna pot ob morju (30 minut hoje), v okolici pa je tudi veliko urejenih kolesarskih poti. Za otroke je v kampu urejena notranja igralnica in zunanje igrišče.

Na Avtokampi kartico nudijo v aprilu in maju 7,5% popust na kampiranje, če pa boste ostali vsaj 5 noči, potem izkoristite akcijo, ki velja do 18.5.

Mobilne hišice lahko najamete ceneje vse do 28.5., cene pa so:

- mobilna hišica za 2 osebi od 42 €

- mobilna hišica za 4 osebe od 47 €, prvomajski termin od 53 €

- modernejša mobilna hišica za 4 osebe od 66 €.

Kamp San Marino, otok Rab – odprt od 14.4.

Ob robu kraja Lopar na Rabu, ki je znan po peščenih plažah, je urejen kamp San Marino. Lokacija kampa je tik ob mivkasti Rajski plaži in vzdolž plaže so urejene parcele, ob robu in v gornjem delu kampa pa se lahko najame tudi mobilne hišice.

Na kampiranje v aprilu in maju nudijo 7,5% popusta na Avtokampi kartico.

Akcija na najem mobilnih hišic od 27.4. do 28.5., ko je cena mobilne hišice za 4 osebe že od 53 €, modernejše hišice za 4-5 oseb stanejo od 64 €, hišice s tremi spalnicami za 6-8 oseb pa od 87 €.