Podelili smo dve nagradi v igri naturističnega kampa Valalta iz Rovinja

Datum objave
Kategorija
Statistika

FKK kamp Valalta sodi med najboljše evropske naturistične kampe, kar dokazujejo tudi številna priznanja. V nagradni igri smo podarili družinski vikend paket in tudi praktično nagrado.

Kamp Valalta pri Rovinju sodi v kategorijo najboljših naturističnih kampov v Evropi. Kamp je bil s strani nemškega ADAC za sezono 2013 kamp Valalta Rovinjocenjen z maksimalnimi 5 zvezdicami in sprejet v kategorijo ADAC BestCamping 2013.

V nagradni igri, ki je na naši spletni strani potekala do 7. maja, je sodelovalo 1.415 oseb, ki so pravilno odgovorile na nagradno vprašanje. Spisek nagrajenih oseb smo objavili spodaj.

Novosti v FKK kampu Valalta za letošnjo sezono
Za letošnjo kamping sezono so v kampu Valalta pripravili številne novosti, ob tem pa so cene kampiranja in najema mobilnih hišic ostale na isti ravno kot v lanskem letu. Objavljamo že prve fotografije novosti v kampu Valalta.

Največja sprememba je ukinitev žetonov oz. plačila 0,30 eur za uporabo tople vode pri tuširanju. Po novem je topla voda že vključena v ceno kampiranja. Ob tem pa imajo v Valalti tudi akcijo v pred in posezoni - v terminih od 27.4. do 8.6. in 24.8. do 29.9. vam za bivate daljše od 14 dni odobrijo 5% popusta.

Več informacij o ponudbi FKK kampa Valalta dobite tudi na spletni njihovi strani www.valalta.hr, za rezervacije parcel ter mobilnih hišic pa jih pokličite kar na tel. št. +385 (0) 52 804 800.

SREČNA NAGRAJENCA IGRE FKK KAMPA VALALTA V ROVINJU

1. nagrada: kamping vikend paket (pet. - ned.) za 2 odrasli osebi in 2 otroka na kamping parceli z elektriko v kampu Valalta - termin koriščenja nagrade je 1.7. do 15.7. 2013
RENATO OJSTRŠEK, CELJE

2. nagrada: zaščitna ponjava za avto
SIMONA KEPEC, KRKA

Vsem udeležencem nagradne igre se v imenu organizatorja, naturističnega kampa Valalta, zahvaljujemo za sodelovanje. Obema srečnima nagrajencema pa čestitamo - o prejemu in koriščenju nagrade bosta obveščena po elektronski pošti.