Počitnice z najemom bivalnikov Nest Campers

Datum objave
Kategorija
Statistika

Bi šli na popotovanje z najetim vozilom preurejenim v bivalnik za 2 ali 4 osebe? Nest Campers v Sloveniji omogoča najem takih vozil, ki omogočajo poceni način potovanja.

Ni še dobro leto, odkar so se na slovenskih cestah znašli prav posebni bivalniki Nest Campers, najem bivalnika Nest camperski spreminjajo naš ustaljen način potovanja. Mlada in energična ustanovitelja že od nekdaj potujeta tako, da svoje avtomobile spreminjata v mobilne in praktične bivalnike. Med enoletnim potovanjem po Novi Zelandiji sta sklenila, da svojo idejo, izkušnje in nabrano znanje uresničita in mladim popotnikom in (avan)turistom ponudita možnost drugačnega potovanja.

Nest Campers vozila so namenjena vsem, ki imajo radi aktivne počitnice in so raziskovalci po duši. Vozila so izjemno premišljeno zasnovana, nova in ekonomična, odpeljete pa jih lahko kamorkoli, saj so ob najemu kilometri neomejeni. Ob najemu gostje prejmejo tudi ogromno informacij, brošur in napotkov, prav tako pa se je mlada ekipa povezala z izbranimi slovenskimi in hrvaškimi ponudniki in tako za vse svoje goste pridobila dodatne ugodnosti pri nekaterih aktivnostih ali kampih.

najem bivalnika Nest campersAvtodome Nest Campers je možno prevzeti na kar desetih različnih lokacijah v Sloveniji, Italiji, Avstriji in na Hrvaškem. V svoji floti imajo dva tipa avtodomov: manjše bivalnike Cuckoo in večje avtodome Stork, na cesti pa jih je enostavno prepoznati po edinstvenem vzorcu. Vsa vozila so brezhibna, enostavna za vožnjo in imajo nizko porabo goriva, v sebi pa skrivajo veliko več udobja, kot bi bilo pričakovati na prvi pogled.

Manjši bivalniki Cuckoo so predelani avtomobili znamke Citroen Berlingo, s praktično kuhinjo z umivalnikom, hladilnikom in štedilnikom, prav tako pa imajo veliko posteljo velikosti 200 x 140cm in ogromno shranjevalne površine. Ti bivalniki so idealna izbira za 2 osebi.

Večji avtodomi Stork, ki so ravno pravšnji za 4 osebe, so znamke Citroen Jumper in imajo udobna ležišča za štiri ljudi, večjo kuhinjo, jedilni kot in ogromno shranjevalne površine. V ceno najema je poleg vsega najem bivalnika Nest campersnaštetega vključena tudi vsa oprema za kampiranje (posoda, čistila, miza, stoli, igralne karte in frizbi, sveža in čista posteljnina, ...).

Zakaj najeti Nest Campers bivalnik?

Ker želijo omogočiti drugačen in poceni način potovanja. Ker so klasični avtodomi predragi in dostikrat preveliki, so v mladem podjetju popotnikom ponudili čudovito alternativo - cena najema malih bivalnikov Stork se giblje okoli 55€ na dan, cena najema večjih avtodomov Stork pa okoli 75€ na dan.

Večina njihovih gostov prihaja iz Velike Britanije in Amerike, a se povečuje tudi povpraševanje iz drugih držav. Za najem Nest bivalnika pa se lahko odločite tudi vi in se odpravite na kakšno turo po Balkanu, si ogledate prekrasne italijanske pokrajine, vedno zanimiva otoke Sardinija, Sicilija in Korzika ali pa se zapeljete na daljše popotovanje po Španiji in Portugalski.

Več informacij o najemu bivalnikov Nest Campers si lahko pogledate na  www.nestcampers.si