Po kakovostno kamping opremo v Nazraku.si

Datum objave
Kategorija
Statistika

Za nakup kamping opreme se ne odločamo ravno vsako leto, zato je še tako bolj pomembno, da je izbrana oprema kakovostna.

Kamping trgovina NaZraku.si že 3 leta deluje v Škofji Loki  in omogoča nakup kakovostne kamping opreme.

Najbolj so prepoznavni po https://www.nazraku.siponudbi  kvalitetnih šotorov znamk Bertoni in Kampa, ki jih odlikujejo kakovostni materiali in številni različni modeli, ki so primerni tako za kampiranje v dvoje kot tudi za družinsko kampiranje, imajo pa tudi šotore za kolesarje, motoriste, tabornike in alpiniste.

V trgovini NaZraku.si.si imajo poleg šotorov v ponudbi tudi ostalo kamping opremo: tende znamke Colman, vso potrebno dodatno opremo od samonapihljivih blazin, postelj, stolov, ležalnikov, kuhalnih mizic, posode, gorilnikov in svetilk. Poleg tega imajo tudi pohodniške nahrbtnike in otroško opremo (poganjalci, tricikli, skiroji, rolke). Letos so ponudbo dopolnili še z napihljivimi čolni, kajaki in kanuji.

Prednost trgovine Nazraku.si je tudi v razstavnem prostoru, kjer imajo od aprila do septembra postavljenih kar nekaj različnih šotorov. Prav tako vsakemu kupcu omogočajo, da šotor preizkusi in ga postavi na njihovem razstavnem prostoru ter tako preveri kakovost izdelave ter uporabnost za njegove potrebe.

Ob tem vam bodo prav prišli tudi praktični nasveti s katerimi vam bodo pri nakupu pomagali svetovalci trgovine. Celotno ponudbo si oglejte na njihovi spletni strani www.NaZraku.si, kjer lahko tudi na enostaven način opravite nakup kamping opreme.