Kamp Plitvice Holiday Resort navdušuje s celovito ponudbo in akcijo na kamping kartico

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Plitvice Holiday Resort sodi med najboljše kampe v notranjosti Hrvaške. V zadnjih letih so kamp popolnoma prenovili, dodali v ponudbo mobilne hišice z jacuzzijem ter glamping hišice na drevesih in ob jezeru. Zgradili so zunanje bazene in lepo urejen wellness savnami in jacuzziji.

Plitvice so zanimive čez celo leto, saj lahko v poletnih mesecih uživate v številnih aktivnostih, pozimi, ko ni gneče, pa pridete na ogled zaledenelih Plitviških jezer in slapov, ob tem pa uživate v toplem ozračju, ki ga nudijo v kampu Plitvice Holiday Resort.

Kampiranje in glamping na Plitvicah

Kamp Plivtice Holiday Resort kampistom nudi lepo urejene kamping parcele, del kampa pa je tudi neparceliran in tako namenjen predvsem šotoristom. Prenovljene so bile tudi sanitarije, tako da so sedaj na voljo tudi privatne kopalnice, nudijo tudi celovito oskrbo za avtodome.

Kampiranje je omogočeno od aprila do konca oktobra, čez celo leto pa lahko prespite v hišicah ali sobah.

Glamping hišice na drevesu navdušijo z elegantnim notranjim dizajnom, ki omogoča udobno bivanje za 4 osebe. Hišice imajo velike steklene površine, tako da nudijo lep pogled na celotno okolico. Te hiške imajo dve spalnici, kuhinjo, dnevni prostor in tudi lastno kopalnico.

Ob jezeru so na voljo še manjše romantične glamping hišice namenjene predvsem parom.

V osrednjem delu kampa so na voljo so tudi moderne mobilne hišice za 4 – 6 oseb in pet jih je postavljenih v bližini bazena z ogrevano vodo, kar omogoča kopanje od maja do septembra. Na voljo je tudi mobilna hišica s privatnim jacuzzijem na terasi.

Poleti omogočajo tudi najem za otroke zanimivih indijanskih šotorov, sicer pa čez celo leto lahko prespite tudi v apartmajih, bungalovih ali sobah.

Akcijska ponudba kampiranja in najema mobilnih hišic

Izkoristite akcijske ponudbe, ki so jih pripravili v kampu Plitvice Holiday Resort.

Če boste kampirali, potem ob prijavi na recepciji pokažite Avtokampi kartico, saj vam v terminih 1.4. – 10.6. & 10.9. – 31.10. nudijo posebno ceno 23 €, ki vključuje 2 osebi, parcelo z vključeno elektriko in psa. Doplačajo se takse.

Najem mobilne hišice v maju, juniju in septembru po sistemu 3 + 1 - če boste bivali vsaj 3 noči, vam bodo eno dodatno noč najema podarili.

Wellness Plitvice Holiday Resort

V sklopu Plitvice Holiday resorta želijo še več gostov privabiti v času izven glavne sezone, ko so dnevi krajši in nekoliko hladnejši, zato so se odločili, da dodatno ponudijo tudi wellness ponudbo.

V letu 2021 so uredili moderno in dizajnersko opremljen wellness, ki gostom nudi privatnost, mir in sprostitev s pogledom na lepo naravno okolje.

Wellness Plitvice Holiday Resort ima finsko savno, infrardečo savno s slano steno (slana soba), prostor za sproščanje in zunanjo ogrevano teraso z jacuzzijem ter ležalniki.

25% popust na najem wellnessa - če bi želeli celoten wellnes najeti samo za sebe oz. do 8 oseb, potem vam nudijo dodaten popust, cena najema pa je 120 €. Rezervacija termina se uredi direktno na recepciji kampa.

Bogat spisek dodatne ponudbe na Plitvicah

Glavna turistični zanimivost tega dela Hrvaške so zagotovo Plitviška jezera, ki so od kampa oddaljena 8 km.

V kampu lahko ostanete precej več kot pa samo eno noč za ogled jezer, saj lokacija nudi številen možnosti aktivnosti. Lahko si izposodite električan kolesa in se odpeljete po okolici ali pa se odpravite na pohodniški izlet. V bližini kampa je na voljo adrenalinski park, zip-line, možnost jahanja konj, izletov s štirikolesniki ali pa s kajaki po reki Mrežnici.

Tudi v samem kampu Plitvice Holiday resort poskrbijo za nekaj zabave in športnih aktivnosti. Otroci radi uživajo na igralih ali obiščejo pustolovsko mini golf igrišče, animacija pa je na voljo čez celo leto.

Za športne navdušence je na voljo multifunkcijsko igrišče za košarko in nogomet, igrišče za odbojko na mivki, namizni tenis, zunanji fitnes in balinišče.

V kampu je tudi prenovljena restavracija, kjer vam ponudijo okusne lokalne jedi, ki jih nudi Lika.

Več informacij o ponudbi kampa Plitvice Holiday Resort > www.plitvice.com