Caravan center – akcija na zložljiva igrala Playhut

Datum objave
Kategorija
Statistika

Caravan center Ljubljana dobro poznamo po odlični ponudbi opreme za kampiranje ter dodatni opremi za avtodome in počitniške prikolice, ponujajo pa tudi zložljive otroške igrače Playhut, ki jih lahko vzamete s seboj na dopust.

Playhut so otroška igrala, ki jih hitro postavimo in potem enostavno zložimo, tako da ne zavzamejo veliko prostora in so primerna tudi za uporabo na parceli v kampu. Zelo primerna so tudi za kakšno darilo ob rojstnem dnevu.​

Zelo zanimiv je Playhut šotor, kjer si otroci uredijo svoj prostor za plišaste prijatelje ali pa naredijo kamping kuhinjo. Ljubitelji aktivnosti bodo vzeli Playhut koš ali pomeri in zadeni, kjer bodo s priloženimi žogicami zbirali točke in se igrali z otroki na sosednjih parcelah.

Playhut magični blok vključuje večjo in majhno kocko ter povezovalni tunel, tako da si otroci lahko uredijo svojo kamping kraljestvo in potem uživajo v njem.

Akcijske cene igrač Playhut:

- Playhut igrača koš - akcijska cena 20 €

- Playhut igrača šotor – akcijska cena 20 €

- Playhut igrača pomeri in zadeni – akcijska cena 20 €

- Playhut igrača magični blok – akcijska cena 35 €

Oprema za kampiranje

V Caravan Centru pa imajo veliko dodatne opreme za kampiranje in glede na težave pri dobavah vsem ljubiteljem kampiranja svetujejo, da čim prej obiščejo trgovino in si izberejo, kar potrebujejo za udobno kampiranje.

TOP 5 izdelkov iz ponudbe trgovine Caravan center Ljubljana

-    Kamping stol Deluxe Crespo Antracit – cena 169,08 €

-    Šotor Comet za kombi vozila VW T5 in T6 – cena 184,90 €

-    12 delni set krožnikov za kampiranje Brunner Savana – cena 77,90 €

-    Viseča mreža Samba duo – cena 69,90 €

-    Kuhalnik Cadac cook 2 – cena 158,85 €

Več informacij o ponudbi trgovine Caravan center ter o najemu avtodomov in počitniških prikolic dobite tudi na > www.caravan.si