Petzvezdični kamp Santa Marina vabi imetnike kamping kartice

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Santa Marina je bil odprt lani in leži v vasici Vabriga, v neposredni bližini večjih kampov Lanterna in Solaris. Gre za zelo moderno urejen kamp, ki je kot prvi v Istri prejel 5 zvezdic, gostom pa nudijo popust na Avtokampi kamping kartico.

Kampiranje ob bazenih

Kamp Santa Marina je od morja oddaljen slab kilometer, zato so ob kamping parcelah uredili večji bazenski del z gusarsko ladjo in toboganom, v neposredni bližini pa sta tudi restavracija Da Giusto s teraso, od koder lahko spremljate dogajanje na bazenu.

Za otroke so urejena igrala, notranja igralnica, letos so dodali še športno igrišče za nogomet in košarko, igrišče za odbojko na mivki, omogočajo najem gorskih in električnih koles…

Odločite se lahko za kampiranje na urejenih parcelah, ki so zaradi peščene podlage in opremljenosti z elektriko, vodo in odtokom še posebej primerne za goste z avtodomi in počitniškimi prikolicami. Na parcelah je tudi brezplačen wifi in priklop na satelitsko televizijo.

Vrhunsko urejen kamp se ponaša tudi z modernim sanitarni objektom s privatnimi kopalnicami, otroškimi sanitarijami in pralnico perila.

S kamping kartico kampirate ceneje

Kamp Santa Marina nudi imetnikom Avtokampi kamping kartice posebno ceno – 20 € na noč za 2 osebi in psa na parceli Standard, ki velja v terminih 18. 4. - 30.6. & 1.9. - 31.10. V terminu 1.7. - 31.8. je popust 5% na kampiranje na parcelah Standard in Premium. Kamping kartico brezplačno naročite tukaj.

Najem mobilnih hišic in glamping šotorov

Za udobne počitnice v Istri v kampu Santa Marina lahko najamete mobilno hišico, ki vas bo navdušila z opremljenostjo. Gre za zelo prostorne hišice postavljene v naselje z dvema bazenoma. Za še več udobja poskrbijo mobilne hiške Luxury, ki imajo lasten jacuzzi, hišica De luxe pa ima tudi svoj bazen.

Letošnja novost so manjše mobilne hišice za dve osebi, ki imajo eno spalnico, dodali pa so tudi večje mobilne hišice s tremi spalnicami namenjene družinam, saj lahko sprejmejo 6 oseb. V določenih mobilnih hiškah so dovoljeni tudi kužki.

Za nekoliko drugačne počitnice v naravi pa poskrbi najem glamping šotora. Gre za velike šotore opremljene z lastno kopalnico in kuhinjo, izbirate pa lahko med šotori z dvema ali celo tremi spalnicami. Velika prednost glamping šotorov je v povezanosti dnevno kuhinjskega dela s teraso, ko z odprtjem platna dobimo velik prostor namenjen uživanj na soncu in igranju.

AKCIJA - do 20% popust v terminu 8 - 15.5. na redne cene najemov v primeru min. 3 nočitev

Preverite ponudbo kampa Santa Marina in vsaj en vikend uživajte v tem delu Istre - www.santamarina-camping.com