Peščena plaža in zabava za otroke - kamp Šimuni na otoku Pag

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Šimuni na otoku Pag je eden od večjih dalmatinskih kampov, ki gostom poleg okoli tisoč kamping parcel omogoča tudi najem mobilnih hišic in lesenih bungalovov. Ker ima kamp tudi ogrevane sanitarije omogoča kampiranje čez celo leto.

Kamp Šimuni na otoku Pag je eden od večjih dalmatinskih kampov, ki gostom poleg okoli tisoč kamping parcel omogoča tudi najem mobilnih  kamp Šimuni Pag - avtokampi.sihišic in lesenih bungalovov. Ker ima kamp tudi ogrevane sanitarije omogoča kampiranje čez celo leto.

Številni kampisti kamp Šimuni poznajo po dolgi peščeni plaži, kjer se vedno nekaj dogaja. V kampu deluje odličen center vodnih športov, potapljaški center, marina, na voljo so napihljiva igrala in večnamenski športni center z igrišči za nogomet, košarko in odbojko. Odlična otroška animacija vključuje vsakodnevne igrice, ustvarjalne delavnice, uporabo igralnice za najmlajše, številna igrala in večerne nastope animatorjev, ki bodo navdušili tudi odrasle. Da bi bila otroška igra še bolj varna, so letos ogradili otroško igrišče in prenovili igrala.

Gostom so v prenovljenem  kamp Šimuni Pag - avtokampi.siwellness centru na voljo masaže, lepotni tretmaji in slana plaža, kjer boste uživali v zdravilnih terapijah s soljo, ki krepijo organizem in imunski sistem.

Kamp parcele v kampu Šimuni so lepo urejene in se od morja dvigujejo v hrib. Glede na lokacijo so jih letos razvrstili v tri cone (A, B, C). Najboljše so seveda parcele blizu morja in nove Delux parcele, ki pa imajo poleg elektrike in vode urejen tudi prostor za pomivanje posode, žar, mizo, stole, ležalnike in senčnik. Če imate avtodom, potem lahko v Šimunih kampirate na urejenih parcelah na sami plaži na polotoku. Tam so letos dodatno uredili manjši sanitarni objekt. Zaradi odlične urejenosti je kamp Šimuni v izboru Naj kamp Adria 2016 osvojil 2. mesto med kampi v Dalmaciji. kamp Šimuni Pag - avtokampi.si


V kampu Šimuni omogočajo tudi najem klimatiziranih mobilnih hišic za 2 do 6 oseb, ki so moderno opremljene. Večina mobilnih hišk je opremljenih z dvema spalnicama, večje družine in skupine pa lahko najamejo tudi mobilne hišice s tremi spalnicami in dvema kopalnicama. V ponudbi je tudi mobilna hišica prilagojena invalidnim osebam.

V gornjem delu kampa pa je postavljenih tudi nekaj lesenih bungalovov za 3  - 5 oseb, ki jih lahko prav tako najamete.

Pohitite z rezervacijami parcel in mobilnih hišic, vse dodatne informacijje o kampu Šimuni pa dobite na  www.camping-simuni.hr