Pavšalni najem parcel in počitniških prikolic v kampu Kosirina na otoku Murter

Datum objave
Kategorija
Statistika

Otok Murter je med slovenskimi ljubitelji kampiranja že dolgo zelo poznan otok. Dobili smo ponudbo g. Ante Magazina, ki v kampu Kosirina omogoča pavšalni najem treh parcel ter tudi najem opremljenih počitniških prikolic. Tako lahko svojo počitniško prikolico pripeljete na Murter in pri gospodu Magazinu najamete kamp parcelo z elektriko za pavšalno ceno. Lahko pa se dogovorite za najem njegove že opremljene počitniške prikolice.

Otok Murter je med slovenskimi ljubitelji kampiranja že dolgo zelo poznan otok. Številni kampisti so tako rekoč pred 30 leti sodelovali pri izgradnji takratnih kampov in se vsako leto vračali. kamp Kosirina MurterVenomer na iste parcele, plaže ter samotne zalive s kristalno čistim morjem.

Na zahodni strani otoka, v zalivu Kosirina leži istoimenski kamp, ki je od mesta Tisno oddaljen cca 4 kilometre. Polovica kampa je namenjena tudi naturističnim gostom. Kamp ima kar nekaj sence borovih dreves in oljk, plaža v zalivu pa je večinoma peščena in zelo primerna za otroke.

Gostje v kampu so večinoma tisti, ki si želijo mirnih počitnic,  v objemu čiste narave in v neposredni bližini plaže.


Vas zanima najem parcele ali najem počitniške prikolice
?
Dobili smo ponudbo od g. Ante Magazina, ki v kampu Kosirina omogoča pavšalni najem treh parcel ter tudi najem opremljenih počitniških prikolic.
Tako lahko svojo počitniško prikolico pripeljete na otok Murter  kamp Kosirina Murter in pri gospodu Magazinu najamete kamp parcelo z elektriko za pavšalno ceno. V primeru najema za več let, vam lastnik parcel dovoli tudi prilagoditev parcel glede na vaše želje in potrebe. Prikolico boste tako lahko uporabljali čez celo leto, tudi v spomladanskih in jesenskih mesecih, ko je sicer kamp uradno zaprt. Ob koncu oktobra in v novembru pa boste lahko sodelovali tudi pri obiranju oljk in seveda domov odnesli pravo domače olivno olje.

V kampu Kosirina pri g. Magazinu lahko tudi najamete postavljeno in opremljeno počitniško prikolico, kjer lahko prespi do 6 oseb. Cena dnevnega najema je 125 kun na osebo, kar vključuje vse stroške: od elektrike, posteljnine, klimatske naprave, uporabe kuhinjskih pripomočkov ter tudi turistične takse.

Kdor si želi preživeti poletje na otoku Murter, v zalivu s peščenimi plažami in pogledoma na Kornate, naj kontaktira g. Ante Magazina na spodnji telefon ali email in se dogovori za pavšalni najem parcele v kampu Kosirina oz. za najem počitniške prikolice.

Kontakt:
g. Ante Magazin -
ante.magazin1@si.t-com.hr
Dolac 127
22244 Betina
Tel.: + 385 (0) 98 605 277