Park Soline - 50% popust na najem mobilnih hišic

Datum objave
Kategorija
Statistika

Izkoristite posebno akcijo v kampu Park Soline v Biogradu, ki velja v terminu od 23.5. do 5.6. 2015, ko vam ob minimalno 2 nočitvah omogočajo 50% popust na najem mobilnih hišic Shelbox Tavolara (32m2).

Park Soline v Biogradu ima odlično lokacijo tako za kratek kot tudi malce daljši dopust, ob tem pa omogoča veliko dodatnih aktivnosti, okampu Park Soline Biogradud sprehodov do mesta, ki je s kampom  povezan z lepo urejeno sprehajalno potjo (možno tudi kolesarjenje in rolanje), do kolesarjenja okoli Vranskega jezera ali po otoku Pašman. Za otroke imajo v kampu urejeno eno veliko igrišče z igrali in eno manjše igrišče.

50% popust na najem mobilnih hišic
Izkoristite posebno akcijo, ki velja v terminu od 23.5. do 5.6. 2015, ko vam ob minimalno 2 nočitvah omogočajo 50% popust na najem mobilnih hišic Shelbox Tavolara (32m2).

Redna cena najema v tem terminu je 66 eur, akcijska cena pa poleg 50% popusta vključuje tudi  tudi posteljnino in brisače, končno čiščenje in wifi, dodatno pa so dodali še 10% popust na hrano in pijačo v restavraciji kampa ter 15% popust na koriščenje storitev v wellness centru Slavija v bližini kampa.

Več dodatnih informacij o ponudbi kampa Park Soline v Biogradu in akciji najema mobilnih hišic dobite na spletni strani  www.campsoline.com oz. na tel. št. kampa +385 23 383 351.

najem mobilne hišice - kamp Park Soline - avtokampi.si