Otvoritev Termalne formule v Termah Čatež - fotogalerija in video posnetek

Datum objave
Kategorija
Statistika

Termah Čatež slovesno odprli adrenalinsko novost - Termalno formulo, kjer bodo gostje lahko preizkušali svoje dirkaške sposobnosti. Oglejte si fotogalerijo vseh novosti v Čatežu.

V torek, 19.6. 2012, so v Termah Čatež slovesno odprli adrenalinsko novost - Termalno formulo, kjer bodo gostje na treh enako dolgih progah preizkušali svoje dirkaške sposobnosti. Otvoritev so popestrili znani športni komentatorji Formule 1 iz Slovenije (Miran Alešič), Hrvaške (Ivan Blažičko) in Srbije.Kamp Terme Čatež - kavbojski voz

Velika nagrada Term Čatež
Čez celo poletje bo v Čatežu čutiti termalno dirkaško vzdušje. Začenja se z zadnjim tednom junija, trajalo pa bo vse do začetka septembra. Gre namreč za tekmovanje za Veliko nagrado Term Čatež. Vsak dan se bodo beležili najhitrejši časi v različnih kategorijah in dnevni zmagovalci se bodo zbrali v začetku septembra na Veliki nagradi Term Čatež. Glavna nagrada za najhitrejšega tekmovalca je vstopnica za 365 vstopov na Termalno riviero.

Kavbojski voz z ležišči in lokostrelsko strelišče
Ob Gusarskem zalivu in Indijanskih vasi so v senci dreves kavboji postavili svoj kavbojski voz, v katerem lahko prespijo štiri osebe, opremljen pa je tudi z mini kuhinjo in mini barom. Za družine z otroki bo to nepozabno doživetje, ki ga bodo lahko popestrili tudi z lokostrelskim obračunom na bližnjem strelišču, ki je opremljeno s tarčami v realni velikosti.Kamp Terme Čatež - kavbojski voz

Panoramsko kolo - Čatež Eye
Ob Termalni rivieri pa se bohoti še ena novost - "Čatež eye" - 35 metrov visoko panoramsko kolo, na katerem boste lahko podnevi in ponoči občudovali okolico. Na kolesu je skupno 24 gondol za 6 oseb, z najvišje točke pa se vidi tudi 30 kilometrov daleč, ob idealnih razmerah se vidi vse do Zagreba.

Vizija razvoja Term Čatež do 2020
Ob sami prireditvi pa so v Termah Čatež deloma razkrili razvoj term do leta 2020. Tako je v razvojnem planu širitev hotelskega kompleksa in zimske ter poletne Termalne riviere, v kampu bodo postavili lesene hiške na drevesu, uredili bodo zabaviščni park s številnimi adrenalinskimi atrakcijami, dodali bodo nov športno rekreativni center, zgradili bodo nakupovalni center, ob samih termah pa bodo uredili "zelene predore" oz. sprehajalne poti.

Več informacij o vseh novostih v Termah Čatež dobite na njihovi spletni strani www.terme-catez.si, za rezervacije kamping parcel, apartmajev ali pa hotelske sobe pa jih lahko pokličete tudi na rezervacijski center na tel. št. 07 49 36 700.