Otok Krk - najem mobilnih hišic v kampih ob morju

Datum objave
Kategorija
Statistika

Otok Krk je priljubljen zaradi bližine in odlične povezanosti s celino, ki jo omogoča most. Na Krku imamo kar 23 kampov in preverili smo, v katerih avtokampih imajo v ponudbi tudi možnost najema modernih mobilnih hišic, ki omogočajo udobne počitnice.

Mobilne hišice so standardizirane bivalne enote, ki so klimatizirane, opremljene s kuhinjo, dnevnim prostorom, lastno kopalnico in spalnim delom. Manjše hišice za dve osebi imajo eno spalnico, večje mobilne hišice, namenjene predvsem družinam, pa so opremljene z dvema ali tremi spalnicami.

Izbrali smo lokacije na otoku Krk, kjer omogočajo najem prostornejšim mobilnih hišic postavljenih ob bazenih ali bližini morja.

Spisek vseh kampov na otoku Krk, ki omogočajo najem mobilnih hišic >>


Kamp Krk Premium Resort

Prvi kamp na otoku s petimi zvezdicami omogoča najem luksuznih mobilnih hišic v sklopu Bella Vista Premium Village, ki vključuje tudi zunanji bazen in otroška igrala. Celotno naselje je zaprto za promet, tako da se gostje lahko v miru sprehajajo, vozila pa pustijo na urejenem parkirišču ob naselju.

Mobilne hišice so v kampu Krk postavljene na hribčku, tako da je z večine lep pogled na morje. Na voljo so mobilne hiške z dvema ali tremi spalnicami, tako da lahko udobno biva tudi do 6 oseb. Za pare ja na voljo tudi nekaj romantičnih manjših mobilnih hišic z eno spalnico.

Kamp Krk Premium resort ima še en zunanji bazen z ogrevano vodo, manjši otroški bazen z dvema toboganoma in vodnimi igrali, wellness center s savnami in masažami, odlično restavracijo in tržnico, kjer lahko kupite lokalne izdelke.

Kamp Njivice

V Njivicah so v zadnjih letih kamp povsem preuredili in v ponudbo dodali tudi mobilne hišice. Najboljših je deset Prestige mobilni hišic v prvi vrsti ob morju, ki imajo na terasi tudi lasten bazen, in sedem bazenov ima tudi ogrevano vodo. Premium mobilne hišice v kampu Njivice so opremljene z dvema spalnicama, dodatno pa je eno ležišče možno urediti tudi v dnevnem prostoru.

V gornjem delu kampa so na voljo tudi mobilne hišice s tremi spalnicami tipa Silver Family, ki so zanimive za večje družine, lokacija teh hišic pa je ob otroškem bazenu s toboganom in velikem igrišču.

Plaža v kampu je večinoma prodnata, lepo imajo urejeno pasjo plažo (psi so dovoljeni tudi v mobilnih hišicah), v bližini je tudi nudistična plaža. Lokacija kampa nudi lep sprehod skozi mesto, tik ob kampu pa so tudi lepo urejena teniška igrišča.

Kamp Omišalj

Prvi kamp na otoku Krk je kamp Omišalj, ki je bil pred dvema letoma popolnoma prenovljen, tako da je sedaj levi del namenjen kampiranju, desni del pa omogoča najem mobilnih hišic.

Mobilne hišice Delux za 4 + 2 osebi so postavljene v prvi vrsti ob morju, od koder imate pogled na večji del plaže in na Kvarnerski zaliv od Reke do Opatije z Učko v ozadju. Lahko pa izberete mobilno hiško ob bazenu in tako uživate na urejenem prostoru za sončenje ali v senci prostorne terase mobilne hišice. Cena najema vključuje tudi zaključno čiščenje.

Sicer pa gre za moderen kamp, ki ima ob morju in restavraciji dodatno urejen še osrednji bazen, v bližini pa je tudi animacijski prostor z otroškim igriščem in notranjo igralnico.

Kamp Ježevac Premium Resort

Odličen kamp ob robu mesta Krk, do katerega je samo pet minut hoje, je s prenovo dobil tudi novo naselje mobilnih hišic Lungomare Premium Village, ki je urejen v terasah nad morjem na desni strani plaže.

Glede na to, da imajo v kampu tudi bazen z ogrevano vodo in tako omogočajo kopanje tudi v hladnejših dneh, je odlična informacija, da bo sedaj kamp odprt vse od aprila do novembra.

V Lungomare Premium Village so gostom na voljo idealne mobilne hišice za družinske počitnice ali za romantični vikend v dvoje. Večja mobilne hišice so opremljene z dvema ali tremi spalnicami za 4 do 6 oseb, pari pa lahko izberejo hišice Lungomare Premium Romantic, ki imajo samo eno spalnico. Vse hišice imajo na terasah ob sedežni garnituri tudi ležalnike, senčnike in žar.

Za otroke je v kampu dobro poskrbljeno z animacijo, imajo novo urejeno tržnico in lepše urejeno prodnato plažo.

Kamp Glavotok

Če imate radi manjše, bolj mirne kampe z odlično senco in lepo naravo, potem morate priti na zahodno stran otoka Krk, kjer že vrsto let deluje ekološki kamp Glavotok.

V neposredni bližini morja so postavili 7 velikih mobilnih hišic - Vile Glavotok s površino 36 m2, ki navdušijo z veliko teraso in pogledom proti Opatiji in otoku Cres. Hišice so postavljene v lepo urejenem parku s hrastovimi drevesi in sicer v polkrogu, tako da imajo vsi gostje lep pogled proti Opatiji in otoku Cres. Vse mobilne hiške imajo dve spalnici, tako da lahko udobno prespijo 4 osebe.

V kampu deluje odlična restavracija, kjer ob morskih jedeh radi pripravijo tudi jedi izpod peke. Pod teraso restavracije je urejen tudi manjši bazen, sicer pa ima plaža dva večja prodnata zaliva. V kampu deluje tudi potapljaški center.

Kamp Baška Beach Resort

Kamp v Baški je poseben zaradi lege, saj je urejen ob 2 km dolgi plaži, ki je kombinacija proda in peska. V kampu omogočajo najem mobilnih hišic tipov Vela Bay & Marena Village za 4 + 2 osebi, ki so postavljene v gornji del kampa, kjer so urejeni novi bazeni z ogrevano vodo in manjšimi tobogani. Eden od bazenov je namenjen tudi najmlajšim obiskovalcem.

Moderne mobilne hiške z dvema spalnicama so stilsko urejene in opremljene z veliko teraso s sedežno garnituro. Gostom kampa so brezplačno na voljo tudi notranji in zunanji bazen bližnjega hotela Corinthia Baška, lahko pa se naročijo tudi na polpenzion.

Baška nudi veliko aktivnosti od športnih igrišč do urejenih pohodniških in kolesarskih poti po okoliških hribih, v bližini je tudi zanimiv spust po jeklenicah oz. zip-line ter naravne plezalne stene.