Glamping šotori v kampu Olivia Green camping Tisno

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Olivia Green je urejen ob robu kraja Tisno in v zadnjih letih je doživel veliko prenovo. Letos so v kampu ob parcelah in mobilnih hišicah dodali še 7 glamping šotorov, ki so primerni tudi za družinske počitnice. V kampu so pripravili tudi akcijske ponudbe za imetnike Avtokampi kartice.

Olivia Green Camping, Tisno - Avtokampi.si

Lokacija kampa Olivia Green omogoča lep pogled na otok Murter. Za otroke je urejeno lepo igrišče z gusarsko ladjo, takoj pod parcelami pa je lepa plaža, ki je kombinacija peska in proda, v morju pa je tudi mivka.

Kamp je razdeljen na dva dela – na desni strani so v nasadu oljk v terasah urejene parcele za kampiranje, levi del pa je namenjen gostom v luksuznih mobilnih hišicah.

Kamp parcele so odlično opremljene (elektrika, voda, odtok), na voljo je eden sanitarni objekt, prostor za oskrbo počitniških vozil pa je urejen v gornjem delu kampa. Ogledate si lahko tudi zemljevid kampa s fotografijami parcel > campmap.com

Kamp je zelo priljubljen pri lastnikih čolnov, saj ima urejene priveze, lokacija pa je super izhodišče za dnevne izlete po bližnjih otokih in na Kornate.

Zaradi urejenosti in dodatne ponudbe sodi kamp v skupino najboljših kampov na Hrvaškem - Croatia's best campsites.

Mobilne hišice so v kampu Oliva Green prav tako postavljene v terasah, da lahko gostje uživajo v moderno urejenih terasah s pogledom na morje.

Na voljo je več različnih tipov hišic in manjše hišice za 2-3 osebe imajo eno spalnico, večje za 4 - 5 oseb pa dve. Vse hišice imajo lastno kuhinjo z vso potrebno opremo, eno ali dve kopalnici in prostorno teraso.

Nekaj hišic ima ob terasah tudi še manjši bazen, dve mobilni hišic za pare sta postavljeni na mirnem delu kampa tik ob desnem rob plaže.

NOVO - glamping šotori za pare ali družine

V kamping delu so med oljkami postavili sedem zanimivih glamping šotorov za uživanje na počitnicah pod platnom.

Vsi šotori so klimatizirani in opremljeni tako, da lahko uživajo 4 osebe. Površina celotnega šotora je 28 m2 in dodatno je še 10 m2 terase.

V spodnjem delu glamping šotora je urejena terasa z manjšo kuhinjo (štedilnik, hladilnik, prostor za pomivanje posode, kavni aparat pri vhodu v šotor, skupnim prostorom in spalnico z zakonsko posteljo, ob strani pa je tudi kopalnica s tušem. V gornjem delu pa je še ena soba z dvema ločenima posteljama.

V šotorih so dovoljeni tudi kužki, cena najema pa že vključuje tudi zajtrk, posteljnino in brisače.

Akcijske ponudbe kampiranja, najema mobilnih hišic in glamping šotorov

Imetniki naše Avtokampi kartice ste v kampu Olivia green deležni dodatnih popustov:

> najem glamping šotora za termine do 20.7. 2022 - z 20 % popustom + dodatnih 5% za imetnike Avtokampi kartice in dodatno še 2 uri najema SUP deske ali kajaka

> kampiranje - 20 € je cena za 2 osebi in psa na parceli tipa B z elektriko v terminih 22.4. - 14.6. & 16.9. - 30.10

> mobilne hišice 10% popust čez celo sezono v primeru min 7 nočitev

Za vse rezervacije lahko direktno kontaktirate recepcijo kampa Oliva green +385 91 605 6652 ali na mail contact@oliviagreencamping.com