Oglejte si najnovejše slike s sejma počitniških vozil v Düsseldorfu

Datum objave
Kategorija
Statistika

Do 4. septembra v Düsseldorfu poteka največji sejem počitniških vozil. Oglejte si najnovejše slike z letošnjega sejma.

V Düsseldorfu od 27.8. do 4.9. poteka največji evropski sejem počitniških vozil - www.caravan-salon.de, na katerem proizvajalci pripeljejo vse novosti za naslednjo sezono.

Tako so gostom na voljo najnovejši modeli avtodomov in počitniških prikolic, prav tako pa so proizvajalci na ogled postavili tudi številne prototipne izdelke, ki bodo mogoče šele čez nekaj let vidni na naših cestah ter v kampih. Predstavljena je tudi celotna kamping oprema od šotorov, predprostorov do omaric, stolov ter seveda vsa dodatna oprema, ki jo ljubitelji kampiranja potrebujejo za udobno preživljanje dopusta.

Za številne goste, ki v večini pridejo kar z avtodomi, so pripravili 800 parkirnih mest z možnostjo priklopa na elektriko in kar 1.200 parkirišč brez elektrike. Cena dnevne vstopnice je 13 evrov, dvodnevna vstopnica pa stane 20 evrov. Študentje in upokojenci bodo plačali 9 evrov, otroci od 6 do 12 leta pa 5 evrov.

Na sejmu je prisotna tudi ekipa Freedom centra iz Celja, ki nam je poslal še zelo vroče slike direktno iz novinarskega centra na samem sejmišču.