Odprti bazeni v kampu Mon Perin in kampu Arena Kažela

Datum objave
Kategorija
Statistika

Številni hrvaški kampi so v zadnjih letih zgradili bazene, saj si gostje poleg kopanja v morju želijo tudi uživanja na bazenih. Kampa Mon Perin v Balah in Arena Kažela v Medulinu sta konec maja odprla nove zunanje bazene.

Teh so najbolj veseli otroci, saj vedo, da ob bazenih vedno najdejo družbo in da so tam tudi igrala. Objavljamo prve fotografije novih bazenov v kampih v Balah in Medulinu.

Kamp Mon Perin - Paleo Park z bazeni in dinozavri

V Balah so v sklopu kampa Mon Perin odprli Paleo park. Gre za zabaviščni park na temo dinozavrov, saj so pred leti na tem delu obale našli njihove kosti. Glavna atrakcija je bazenski kompleks zgrajen v obliki dinozavra, ki vključuje bazen za kopanje, otroški bazen in masažni bazen. Manjši del je urejen tudi kot topla kopel, kjer je voda ogrevana.

Ob bazenih je urejen prostor za sončenje, osrednji objekt z restavracijo, otroci pa lahko uživajo na peskovniku, se sprehodijo med maketami dinozavrov in na izobraževalni poti izvedo kaj novega o teh živalih, ki so nekoč živele tudi v Istri.

Vstop na bazene je za goste kampa Mon Perin brezplačen, iz obeh delov kampa pa do kopališča vozi brezplačne vlakec.

Več o kampiranju, najemu mobilnih hišic in popust na kamping kartico v kampu Mon Perin.

Kamp Arena Kažela z novimi mobilnimi hišicami in večjimi bazeni

Nove bazene je dobil tudi kamp Arena Kažela pri Medulinu. Gre za kamp, ki ima prvi del parcel urejen kot tekstilni, v zadnjem delu pa so tudi parcele za nudistično kampiranje.

V obeh delih so v ponudbo dodali nove moderne mobilne hišice za 4 + 2 osebi. Gre za 164 hišic, ki navdušijo z notranjo opremljenostjo in velikimi terasami. Vse hišice majo po dve kopalnici in dve spalnici, najboljše pa so postavljene v prvo vrsto ob morju.

Bazenski kompleks s toboganom je urejen v družinski coni v tekstilnem delu kampa. Vključuje večji plavalni bazen, otroški bazen z nizko vodo in igrali ter tobogan. Ob bazenu je urejeno tudi veliko otroško igrišče z animacijskim prostorom, dvema indijanskima šotoroma urejenima kot igralnica. Ob bazenih je tudi velika terasa za sončenje in restavracija.

V novo urejeni relax coni so uredili še "infinity bazen", kjer bodo starejši obiskovalci lahko uživali v miru, prebrali kakšno knjigo in se sprostili ob lepo urejenem lokalu.

Preverite ponudbo kampa Arena Kažela in izkoristite popust na kamping kartico.