Odprt prvi družinski glamping na Hrvaškem - Arena One 99

Datum objave
Kategorija
Statistika

Glamping Arena One 99 je resnično nekaj posebnega in gostom omogoča nove dimenzije prestižnih počitnic v glamping šotorih.

Konec junija je podjetje Arena Hospitality Group, ki na jugu Istre upravlja 7 kampov, odprlo glamping Arena One 99 - avtokampi.siprvi družinski glamping resort Arena One 99 Glamping in s tem obogatila turistično ponudbo Istre.

Lokacija glamping Arena One 99 je na območju bivšega kampa Pomer, v bližini Medulina in Pule, kar gostom nudi veliko možnosti ogleda zanimivih poletnih prireditev. Gre za enega največjih glamping resortov  v Evropi, saj ga sestavlja kar 199 luksuznih šotorov. To izdaja tudi ime resorta, dodatno pa beseda 'One' naznanja, da je to prvi družinski glamping v regiji. 

Taka vrsta počitnic, ki združuje udobje hotela ali apartmaja, hkrati pa zagotavlja bližino narave, je vsako leto bolj priljubljena. Dodatna prednost je tudi trdna postavitev glamping šotorov in uporaba kvalitetnega platna, kar v primeru padavin ne zmoti dopusta, gostje pa so glamping Arena One 99 - avtokampi.sideležni številnih dodatnih storitev od wellnessa do športnih aktivnosti.

Arena One 99 Glamping nudi najem treh različnih tipov šotorov za 2 – 6 oseb, kjer vam z vrhunskimi posteljami in posteljnino iz egipčanskega bombaža, zagotavljajo udobje hotela s petimi zvezdicami. Pri oblikovanju resorta so sodelovali z uveljavljenimi mednarodnimi proizvajalci, med katerimi sta tudi dva iz Slovenije – Adria Home in Lushna.

Vsi šotori, ne glede na svojo velikost, nudijo vrhunsko udobje in luksuz. Opremljeni so s klimo, LCD TV, popolnoma opremljeno kuhinjo z Illy kava aparatom, kopalnico opremljeno s kvalitetno kozmetiko – vse na ravni hotela najvišje kategorije.

glampingArena One 99 - avtokampi.si
Ne le šotori, tudi vsi ostali objekti v glampingu Arena One 99 nudijo vrhunsko udobje. Razkošen wellness center z masažnimi bazeni na prostem, savno, šotori za različne tretmaje, deževno sobo, prostori za sprostitev na prostem, zunanji prostor za jogo in fitnes… Vse aktivnosti so namenjene podpori konceptu zdravega življenja, zato vključujejo različne programe joge, meditacije, korektivne gimnastike in aktivnosti za zmanjšanje stresa.

Ker je Arena One 99 tudi družinski glamping, niso pozabili na najmlajše goste, katerim so pripravili zanimiv animacijski program, ki vključuje šolo plavanja, kreativne delavnice, kino, gledališče predstave in dva indijanska šotora namenjena zabavi. Za športne navdušence omogočajo najem koles, kajakov in SUP desk, organizirana pa je tudi šola deskanja za otroke in odrasle.

Za še več udobja so poskrbeli z bogato ponudbo hrane in pijače v restavracijah in barih, ki temelji na lokalnih specialitetah. Za prevoz po resortu so gostom namenjena električna vozila, svoja vozila pa parkirajo na urejenem parkirišču pri recepciji.

Glamping Arena One 99 je resnično nekaj posebnega in gostom omogoča nove dimenzije prestižnih počitnic. Več informacij o ponudbi glamping Arena One 99 dobite na www.arenacamps.com