Kamp Thermal Resort Lendava je po dolgem času ponovno odprt

Datum objave
Kategorija
Statistika
7503 ogledov

Kamp Terme Lendava je bil pred leti med najbolj priljubljenimi domačimi termalnimi kampi, ki pa je bil po prevzemu novega lastnika kar nekaj časa zaprt. Ponovno se je odprt 10. avgusta, gostom pa sedaj nudi kampiranje po akcijskih cenah.

Kamp Thermal Resort Lendava je novo ime kampa, ki gostom omogoča kopanje v termalnih bazenih, sama lokacija pa je odlična za kolesarjenje in sprehode ter uživanje v okusni prekmurski hrani.

V sklopu kampa je urejenih 99 parcel – nekaj parcel je na travnati površini, nekaj na asfaltiranem delu z možnostjo priklopa na elektriko. Polovica parcele, predvsem ob robu kampa, ima tudi dobro senco.

V času zaprtja kampa so deloma prenovili sanitarije, ker pa dela še niso dokončana, so trenutno sanitarije samo v sklopu montažnega sanitarnega objekta. V planu je, da bodo dela zaključena nekje do konca avgusta. V tem času je tudi prijava v kampu možna samo med 10. in 19. uro.

Včasih je bil del kamp namenjen tudi nudističnemu kampiranju, vendar pa sedaj to ni več mogoče.

Gostom kampa je v ceni kampiranja na voljo neomejeno kopanje v termalnih bazenih, zadnji dan pa ob doplačilu 6 € na osebo pa lahko uživate na bazenih do večera. Lahko se odločite tudi za zajtrk ali večerjo v hotelu v sklopu term.

V okolici Thermal Resorta Lendava priporočamo sprehod do razglednega stolpa Vinarium, kjer je novost tudi zipline oz. vožnja po jeklenici, s kolesom se lahko odpeljete po lendavski vinski cesti in obiščite vinske kleti.

V centru Lendave si lahko ogledate sinagogo, ki je preurejena v muzej, ob vznožju Lendavskih goric pa boste našli Lendavski grad, kjer je na ogled arheološka in etnološka razstava.

Priporočamo pa tudi obisk cerkvice Sv. Trojice, kjer je na ogled kripta z naravno mumificiranim truplom kapetana Mihaela Hadika, ki se je boril proti Turkom.

Več o kampu Therme Resort Lendava in cenah kampiranja >>

Datum objave
Kategorija
Statistika
7503 ogledov