Ocenite in komentirajte vaš kamp ter tako pomagajte ostalim kampistom

Datum objave
Kategorija
Statistika

Zakaj ne bi delili svoje izkušnje z drugimi kampisti in tako pomagali vsem ostalim pri pravilni izbiri pravega kampa. Ocenite vaš kamp na spletni strani avtokampi.si

Zakaj ne bi delili svoje izkušnje iz vašega kampa z drugimi kampistislika.asp?slika=1324 in tako pomagali vsem ostalim pri pravilni izbiri kampa?

Na naši spletni strani lahko kar sami ocenite vsak kamp iz naše baze kampov v Sloveniji, na Hrvaškem, v Črni gori, Bih in Srbiji.

Pri vsakem opisu kampa je tudi rubrika Oceni kamp. Lahko pa uporabite tudi link OCENI KAMP in vam bo vzelo le nekaj sekund, da boste ocenili kamp, ki ga dobro poznate.

Tako lahko od 1 do 10 ocenite lego kampa, njegovo splošno urejenost, čistost in opremljenost sanitarij, športne in ostale objekte v kampu ter oceno kampa glede na razmerje vrednosti in cene, ki ste jo plačali za prenočevanje. Na koncu se bo izpisala skupna ocena, ki ste jo dodelili nekemu ocenjenemu kampu. Pri vsakem kampu lahko tudi dodate svoj komentar glede na izkušnje, ki ste jo imeli v posameznem kampu. Vsi komentarji so vidni  in takoj dostopni ostalim obiskovalcem naše spletne strani.

Za ocenjevanje kampa je potrebna samo hitra prijava, saj si ne želimo, da bi ljudje pod lažnimi imeni in maili oddajali nerealne ocene.

Ocenite kamp na povezavi OCENI KAMP in tako pomagajte ostalim kampistom, da se bodo lažje odločili pri izbiri kampa za svoj dopust in tako kot vi uživali v kampiranju.

kamp, avtokamp, krk, cres, istra, pula, umag, rovinj, poreč