Obiskali smo kamp Zablaće v Baški - fotogalerija in video

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Zablače v Baški je letos dobil novo recepcijo, lokal na strehi objekta, nove mobilne hišice, lepše urejene parcele...

Baška vsi poznamo po 2 km prodnati plaži in kamping turizmu, saj v kraju delujejo tudi trije kampi - Zablaće, FKK Bunculuka in kamp Mali. Baška s prenovo kampiranje Baška - avtokampi.sištevilnih turističnih namestitev doživlja preporod, kar je opazno tudi v ponudbi kraja. Gostom je od pomladi do jeseni na voljo veliko različnih prireditev, nudijo pa tudi športne aktivnosti od tenisa, deskanja na vodi, pohodništva, kolesarjenja, zipline in potapljanja. Več informacij o ponudbi Baške dobite na spletni strani www.tz-baska.hr

Prenova kampa Zablaće - nove parcele in mobilne hišice
Letos je delno prenovo doživel kamp Zablače, ki je osrednji kamp v Baški. Kamp ima v dveh delih urejenih okoli 400 kamping parcel, omogoča pa tudi najem mobilnih hišic.

Naša ekipa je kamp Zablaće obiskala konec maja in naredila nove fotografije ter video posnetek, ki si jih lahko ogledate pod novico.

Novosti sezone 2017 V kampu Zablače so letos zgradili novo recepcijo, kjer je na strehi objekta urejen tudi lokal s pogledom na celoten kamp. Ob recepciji je urejena nova tržnica, kjer bodo gostom na voljo tradicionalni izdelki in pripomočki za na plažo.
kamp Zablače Baška - avtokampi.si
Na začetku kampa so uredili tudi dve naselji mobilnih hišic  - 43 mobilnih hišic Vela Bay Premium in 32 mobilnih hišic Marena Premium. Gre za dva podobna tipa mobilnih hišic za 4 + 2 osebi, ki razvajata s prostornostjo (32m2) in moderno opremljenostjo. Vse hišice so klimatizirane in imajo dve kopalnici, dve spalnici, dnevni prostor s kuhinjo, ki ima svoj izhod na prostorno teraso. Gostom je na terasi na voljo sedežna garnitura in ležalniki. Ob mobilnih hišicah so dodali tudi otroško igrišče.

Kamp ima v bližini recepcije in v osrednjem delu nove kamping parcele, ki so opremljene z elektriko in vodo. Seveda se večina kamp Zablače Baška - avtokampi.sisprašuje, kje je v kampu senca. Te je res precej manj kot v ostalih kampih. Baška je znana po stalnem vetru in močni burji, ki piha predvsem pozimi in spomladi, zato je tudi manj dreves. Se pa kljub temu ob robu kampa najde senčna parcela.

V kampu Zablače so dobrodošli tudi kužki, katerim je na voljo poseben del plaže in pa tuš v enem od sanitarnih objektov. Psi so ob doplačilu dovoljeni tudi v mobilnih hišicah. Gostom je na voljo brezplačen dostop do interneta, trgovina je v bližini kampa, prav tako tudi številne restavracije. V poletnih mesecih za otroke organizirajo animacijo, gostom kampa pa je brezplačno na voljo tudi zunanji in notranji bazen v bližnjem hotelu Corinthia.

Akcijske ponudbe kampiranja in najema mobilne hišice

Kamp Zablače omogoča popust na  Avtokampi.si kamping kartico in sicer 7% popusta na ceno osebe in parcele v terminih 28.4. - 7.7. 2017 & 2.9. - 1.10. 2017 ter 5% popusta v terminu 7.7. - 2.9. 2017

Do 15.6. lahko v kampu Zablaće najamete mobilno hišico z do 30% spomladanskih popustom - akcijske cene so od 96 eur naprej.

Vse dodatne informacije o ponudbi kampiranja in najema mobilnih hišic v kampu Zablaće dobite na spletni strani www.camping-adriatic.com