Obiskali smo kamp Polari v Rovinju - fotogalerija in video

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Polari ima nove mobilne hišice in lepo urejen vodni park z igrali, toboganom in bazeni. Lepo urejene parcele, peščena plaža, dobra animacija, popust na kamping kartico in bližina Rovinja so razlogi za obisk kampa Polari.

Kamp Polari leži 3 km od Rovinja in sodi med večje kampe na Hrvaškem. Gostom omogočajo kampiranje na okoli 1.800 urejenih parcelah in 370 mobilnih hišicah. Kamp smo obiskali konec junija in pod novico si lahko ogledate novo fotogalerijo in video posnetek iz kampa Polari.kamp Polari Rovinj - avtokampi.si

Novo v kampu Polari v letu 2017
Kamp Polari ima 100 novih mobilnih hišic Adria, ki so jih postavili na levem delu recepcije. gre za moderne mobilne hišice z velikimi terasami, ob katerih so dodali tudi zanimive bazene. Žal pa je naselje urejeno na terasi brez dodatne naravne sence, tako da bo za naše goste primerno predvsem spomladi in jeseni.

Novo je tudi vodno igrišče s številnimi igrali, toboganom in tremi bazeni, ki se razlikujejo glede na kamp Polari Rovinj - avtokampi.siglobino vode, pri enemu pa so postavili tudi skakalnico. Novo igrišče je povezano z obstoječimi bazeni, povsem na novo pa je urejena tudi ploščad do morja, kjer bodo v naslednjih dneh odprli tudi lokal.

Kamp Polari je sicer zelo raznolik, če boste na desnem delu kampa našli povsem senčne parcele, je levi del kampa precej bolj sončen. So pa tam urejene nove parcele opremljene z elektriko, vodo in odtokom. Manjši del kampa je urejen tudi za nudiste. Sanitarije so lepo urejene, za otroke pa je tudi nekaj igral in dodatne animacijske ponudbe. Po kampu deluje tudi brezplačen internet.

Najem mobilne hišice v kampu Polari
Kamp Polari je v zadnjih letih uredil več naselij modernih mobilnih hišic. Kot prkamp Polari Rovinj - avtokampi.sivi so gostom ponudili mobilne hišice z masažnimi kadmi na terasah, lani so dodali tudi mobilne hiške z bazeni, ki so urejene na delu kampa z kar nekaj sence, letos pa še novo naselje prav tako z bazeni in velikimi terasami.

Vse mobilne hišice so klimatizirane in dobro opremljene, v ponudbi pa so hišice za 4 + 2 osebi z dvema spalnicama in hišica za 6 +2 osebi s tremi spalnicami. Znotraj naselja imajo skupne prostore z žari, kjer si lahko pripravite okusne jedi. Ob doplačilu so v mobilnih hiškah dovoljeni tudi psi.

Plaža v kampu Polari je dolga 2 km in glavni zaliv je peščen (navožen pesek), prav tako skrajni levi del kampa, preostala plaža pa je skalnata. Gostom je na voljo tudi večji bazen z globoko vodo in manjši otroški bazen, dodatno pa je sedaj urejen tudi vodni park z igrali. Od športnih objektov so lepo urejena teniška igrišča, na poti proti Rovinju pa je urejen velik park zelo primeren za tek in kolesarjenje.

Cenejše kampiranje v Rovinju
Kamp Polari omogoča popust na kampiranje z Avtokampi.si kamping kartice. V terminih 13.4. - 30.6. in 27.8. - 30.9. je popust 10%, v terminu 1.7. - 26.8. pa 5% na ceno osebe in parcele.

Več informacij o ponudi kampa Polari dobite na spletni strani www.campingrovinjvrsar.com