Obiskali smo kamp Kolpa v Vinici

Datum objave
Kategorija
Statistika

Oglejte si fotogalerijo iz enega najlepših kampov ob reki Kolpi, v katerem vam nikoli ne bo dolgčas, saj tekom sezone pripravljajo številne prireditve

Konec aprila smo obiskali enega najlepših kampov ob reki Kolpi - kamp Kolpa v Vinici, kjer so se pripravljali na pričetek nove kamping sezone.kamp Kolpa Vinica Oglejte si spodnjo fotogalerijo in tudi video posnetek kampa, ki je dostopen na povezavi www.youtube.com/Kolpa.

V kampu Kolpa urejenih 60 kamping parcel, od katerih jih nekaj zasedajo prikolice stalni gostov. Kamping prostori so urejeni na travnati površini, česar bodo veseli predvsem šotoristi. V kampu imajo tudi možnost najema treh mobilnih hišic. Žal so morali lani porezali večino nevarnih vej na drevesih po kampu, ki pa se bodo zelo hitro zarasla.

Lansko leto so v kampu lepo preuredili sanitarni objekt, ki so ga uredili v lepem naravne stilu. Po besedah lastnice kampa bodo v podobnem stilu nadaljevali s prenovo kampa. Tako naj bi do junija uredili 3 lesene objekte, v katerih bo 7 kolesarskih vil, ki bodo v prvi vrsti namenjene gostom, ki bodo v kamp pripotovali s kolesom.

Sicer pa je kamp Kolpa izredno izhodišče za družinske počitnice, saj imajo v kampu urejena številna igrala, prav tako pa so urejeni dostopi do same reke Kolpe, ki je na tem delu že zelo mirna in v poletnih mesecih tudi dovolj topla za kopanje.kamp Kolpa Vinica

V kampu Kolpa pa bodo na svoj račun prišli tudi ljubitelji športnih aktivnosti. Številne urejene kolesarske in pohodniške poti, igrišče za odbojko in košarko ter vožnje s kanuji po reki vam bodo popestrili kamping dopust.

Ne smemo pa pozabiti na številne prireditve, ki tekom leta potekajo v kampu Kolpa. Najbolj znana je Schengenfest, ki jo vsako leto v začetku avgusta obišče več tisoč ljubiteljev glasbe, prav tako pa je to vsakoletna lokacija ljubiteljev motorjev, vozil Volvo in VW kombijev. Za letos obljubljajo tudi pravi reggie festivala.

Več informacij o kampu Kolpa boste dobili na njihovi spletni strani www.kamp-kolpa.si ali pa pokličite na tel. št. 031 513 060, kjer bodo z veseljem za vas rezervirali parcelo ali mobilno hišico. Lahko pa jih spremljate tudi na njihovi vedno ažurni facebook strani - kamp Kolpa