Obiščite kamp Galeb in uživajte v prekrasnem Omišu

Datum objave
Kategorija
Statistika
6480 ogledov

Letošnja jesen je izredno topla in kot kaže se bo tako vreme nadaljevalo do konca oktobra. V kampu Galeb, ki je odprt čez celo leto, so pripravil posebno ponudbo kampiranja in najema mobilnih hišic.

Kamp Galeb, Omiš - Avtokampi.si

Omiš je eno lepših starih dalmatinskih mest, skozi katerega pelje jadranska magistrala. Kraj ima dolgo pomorsko tradicijo, poseben čar pa mu daje reka Cetina, ki se ravno tu izliva v morje.

Z otroki se lahko povzpnete na utrdbo Mirabela, ki je bila zgrajena že v 13. stoletju in od koder je le pogled na celoten Omiš, reko Cetino ter morje.

Samo nekaj kilometrov navzgor po reki in kanjonu boste prišli do turistične točke Radmanove mlinice. Gre za zeleno oazo z restavracijo in igrali, poleti pa se tu lahko tudi kopate v reki.

Za adrenalinske navdušence priporočamo zipline, kjer vas po kanjonu peljejo po osmih različnih progah v skupni dolžini kar 2,1 km. Ena od prog vas popelje tudi visoko nad reko Cetine.

Omiš je zanimiva destinacija tudi za vse ljubitelje pohodništva in plezanja, saj je v okolici veliko zanimivih hribov in urejenih plezalnih sten, od koder je lep pogled na bližnji otok Brač.

Akcijska ponudba kampa Omiš

Kamp Galeb - Omiš je o centra mesta oddaljen le 10 minut hoje in leži ob lepi peščeni plaži. Na levem delu so urejene kamping parcele, na desnem pa moderne mobilne hišice za 4 – 6 oseb. Hišice ob morju imajo kar tri spalnice, tako da lahko udobno spi tudi do 6 odraslih oseb, tiste v prvi in delu druge vrste pa imajo tudi jacuzzi na terasi.

Akcija kampiranja

> 12 € na noč v terminu 21.10. – 31.3. za kampiranje 2 oseb na parceli z elektriko v primeru min. bivanja 3 noči + otroci do 12 let so gratis​

> 18 € na noč v terminu 1.1. – 6.7. & 1.9. – 31.12. za imetnike Avtokampi kamping kartice brez omejitve bivanja – cena vključuje 2 osebi na parceli cona B z elektriko + otroci do 12 let so gratis od oktobra do maja.

Doplačilo prijava in turistična taksa, dodatne osebe plačajo po ceniku.

Akcija najema mobilnih hišic

Izkoristite akcijsko ponudbo in 25% nižjih cen na najem mobilnih hišic v kampu Galeb. Odlična lokacija za krompirjeve počitnice - akcija velja do konca novembra. Akcija velja na najem mobilnih hišic za 4 +2 osebi, za 5+1 osebo in za 6+2 osebi (tri spalnice), ve velja pa za hišice z jacuzzijem

Oktober - akcijska cena najema mobilne hišice za 4 - 6 oseb v oktobru že od 37 do 60 € oz. redna cena za hišice z jacuzzijem od 99 do 109 €

November - akcijska cena najema mobilne hišice za 4 - 6 oseb od 26 do 36 €, redna cena za hišice z jacuzzijem od 60 do 65 €

Zimski mesečni najem mobilne hišice za 6+2 osebi (30 dni) - cena najema 630 €

Več o ponudbi kampa Galeb na - www.kamp.galeb.hr

Datum objave
Kategorija
Statistika
6480 ogledov