Novosti v kampu Solaris Camping Beach Resortu v Šibeniku

Datum objave
Kategorija
Statistika

V turističnem naselju Solaris v Šibeniku vsako leto poskrbijo za številne novosti. letos so uredili nov aquapark in zaključili prenovo vseh sanitarnih objektov.

V turističnem naselju Solaris v Šibeniku v sklopu katerega deluje tudi kamp Solaris vsako letokamp Solaris Šibenik - aquapark pripravijo številne novosti. Letos so konec junija odprli prvi vodni park v Dalmaciji, v sklopu kampa pa so popolnoma prenovili 6 sanitarnih objektov.

Aquapark Solaris
Vodni park je urejen na 8 hektarjih površine in je lociran med družinskim hotelom Andria in hotelom Jakov. Aquapark vključuje številne atrakcije, ki so prilagojen starosti otrok in primerne tudi za odrasle. Niso pozabili niti na najmlajše otroke in za njih uredili poseben del parka.

Vodni park ima tako kar 6 toboganov, od katerih je najvišji kar 13,5 metra, ter številni vodni efekti npr. slapi, curki, vodne zavese, škropilnice...bodo navdušile vse, ki uživajo v objemu vode. Vmes pa se lahko oddahnete na počasni reki, ki vas bo ležerno popeljala okoli parka.
kamp Solaris Šibenik - nove sanitarije
Vodni park je v Solarisu odprt vsak dan med 10. in 22. uro, cena vstopa za odrasle osebe je 100 kun in za otroke od 3 do 6 leta 70 kun. Otroci do 6 leta starosti morajo priti v spremstvu odraslih oseb.

Prenovljene sanitarije
V sklopu kampa Solaris so tekom zime zaključili prenovo kar šestih sanitarnih objektov, ki so sedaj moderno urejeni in prilagojeni tudi otrokom ter invalidnim osebam.

Oglejte si fotogalerijo vseh letošnjih novosti v Solaris Camping Beach Resortu v Šibeniku. Več informacij o samem kampu in o ponudbi najema mobilnih hišic v kampu Solaris dobite na povezavi kamp Solaris.