Novosti v kampu Adria v Ankaranu za letošnjo kamping sezono

Datum objave
Kategorija
Statistika

V kampu Adria so pripravili kar nekaj novosti od možnosti najema šotora do možnosti izposoje knjig in jahanja ponijev.

Kamp Adria iz Ankarana vas tudi letos vabi, da jih obiščete in se prepustite brezskrbnemu uživanju in vonju morja, v zavetju visokih ceder in dišečih borovcev. kamp Adria Ankaran

V kampu Adria lahko prespite v šotoru, avtodomu ali pa počitniški prikolici na urejenih kamping parcelah. Prav tako  vam je na voljo ena od 18-ih mobilnih hišic, ki so idealna namestitev za goste, ki si želijo udobnega bivanja v naravi. Cene najemov mobilnih hišic so v pred sezoni in posezoni še posebej ugodne, nudijo pa tudi paketne cene najema mobilnih hišic za 14  ali pa 28 dni.

Letos so za kampiste pripravili več novosti, ki  bodo počitnice v tem slovenskem kampu naredile še prijetnejše.

Za tiste, ki nimate lastnega šotora, so v kampu Adria v Ankaranu pripravili možnost najema celotne kamping opreme (šotor, postelja, viseča mreža). Od 24. junija naprej na plaži deluje športni center z možnostjo kamp Adria Ankaranštevilnih vodnih športov (najem pedalinov, vožnja z banano...). Za ljubitelje poletnega branja so pripravili tudi pravo knjižnico. Po celotnem kampu deluje sicer plačljiv brezžični internet, na območju recepcije pa je internet brezplačen!

Otroci bodo ob koncih tedna (med petkom in nedeljo) lahko uživali v ježi ponijev, čez celotne počitnice pa bo potekal bogat animacijski program, ki bo letos zajemal tudi športne turnirje.

Če boste v kampu Adria ostali vsaj 7 dni boste prejeli brezplačno igro namiznega nogometa, za 14 dnevno kampiranje pa boste nagrajeni z gratis igro bowlinga.

Ob četrtkih vas bo turistična ladjica zapeljala vzdolž slovenske obale, vse tja do Pirana, v več restavracijah v kampu pa lahko okusite odlično mediteransko kuhinjo.

Vse informacije o ponudbi kampa Adria v Ankaranu dobite na njihovi spletni strani www.adria-ankaran.si ali pa jih pokličite na telefonsko številko recepcije kampa 05 66 37 350.