Novosti v kampih na otoku Cresu in Malem Lošinju

Datum objave
Kategorija
Statistika

Podjetje Jadranka kampovi, ki na kvarnerskih otokih Cres in Mali Lošinj upravlja s kampi Slatina, Bijar, Baldarin in Čikat, je za novo kamping sezono pripravil nekaj novosti v svojih kampi.

Podjetje Jadranka kampovi, ki na kvarnerskih otokih Cres in Mali Lošinj upravlja s kampi Slatina, Bijar, Baldarin in Čikat, je za novo kamping sezono pripravil nekaj novosti v svojih kampi. kam camping Slatina Cres

Najprej pa je seveda potrebno omeniti nagrado, ki jo je prejel njihov kamp Slatina. Nemški ADAC je kampu podelil nagrado "rumena tabla", ki jo prejmejo le tisti kampi, ki so od zadnjega ocenjevanja bistveno izboljšali kvaliteto sanitarnih objektov ter parcel.

Tako je kamp Slatina edini kamp na Cresu s to nagrado, skupaj s kampom Poljana na Malem Lošinju pa sta to edina kampa v Kvarnerju, ki sta prejela ADAC rumeno tablo.

V zadnjih sezonah so v kampu Slatina prenovili kar tri sanitarne objekte, ki so jih prilagodili družinam z otroki, uredili so nove parcele z elektriko in vodo, v kampu uredili brezžični internet. ADAC pa je že leta 2008 kampu Slatina podelil nagrado za projekt Camping Cum Cane, ki omogoča nemoteno bivanje gostov, ki kampirajo s psi, in tistimi brez njih.

Novosti tudi v drugih kampih:
V kampu Čikat na Lošinju bodo svojo ponudbo še bolje približali otrokom, za katere bodo do sezone uredili novo otroško pokrito igralnico. V bližini restavracije bodo uredili tudi 60 novih parcel, ki bodo opremljene z elektriko in vodo, že lansko leto pa so kamp opremili tudi z brezžičnim dostopom do interneta.

Kamp Baldarin, ki je deloma tekstilni in deloma naturistični, so pozimi renovirali sanitarije št. 3, ki ležijo v FKK delu kampa. Ob tem je potrebno omeniti, da so v zadnjih letih prenovili tudi druge sanitarije, uredili družinske kopalnice in kopalnico za invalide. Dodatno so utrdili parcele ter jih opremili s priključki na elektriko in vodo. Že lansko leto je iz kampa vsak dan vozila tudi barka vse do Malega Lošinja.

Kamp Bijar leži tik ob kraju Osor, ki je poznan predvsem po dvižnem mostu, ki povezuje otoka Cres in Mali Lošinj. Kamp deluje v sklopu družbe Jadranka kampovi vse od leta 2007, ko so kamp tudi preuredili. Tako gostom nudijo kampiranje na okoli 50 urejenih parcelah in 200 neparceliranih mestih. Kamp je predvsem zaradi mirne lokacije in lepih prodnatih plaž primeren predvsem za družine z majhnimi otroki.

Več informacij o kampih Čikat, Slatina, Baldarin in Bijar lahko dobite tudi na spletni strani podjetja Jadranka kampovi: www.camps-cres-losinj.com, kjer lahko enostavno kar preko interneta rezervirate parcelo ali mobilno hišico.