Novosti v kampih Arenaturist za sezono 2013

Datum objave
Kategorija
Statistika

V kampu Runke in Stupice v Premanturi ter tudi v kampih Medulin, Indije in Pomer imajo neka novosti, ki bodo izboljšale kamping ponudbo na jugu Istre.

Na skrajnem jugu Istre, v okolici Pula, Premanture in Medulina ima družba Arenaturist v Arenaturist Pula Medulin - akcija kampiranja in mobilnih hišicupravljanju kar sedem avtokampov: Stoja , Stupice , Runke , Pomer , Indije , Medulin in deloma naturistični kamp Kažela.

Novosti v kampih za sezono 2013

Za letošnjo kamping sezono so navkljub gospodarski krizi pripravili nekaj novosti v njihovih kampih.

Tako so v kampu Runke popolnoma prenovili sanitarni objekt in ga uredili po zadnjih standardih. Sanitarije so prilagojene tudi otrokom ter invalidnim osebam. V kampu Stupice so v prenovljenem objektu uredili pralnico s 3 pralnimi stroji, sušilcem ter velikimi hladilniki, ki bodo na voljo kampistom v tem lepem kampu na koncu Premanture.

Sosednji kamp Indije v Banjolah ima 46 novih parcel opremljenih z elektriko in so zaradi ravnega terena še posebej primerne za goste z avtodomi. Dodatno so po kampu asfaltirali glavne dovozne poti, tako da bo tudi prahu sedaj nekoliko manj.
Arenaturist kamp Stupice - nova pralnica
Zaradi želje gostov po dostopu do brezplačnega interneta, so v zadnjih letih v vseh kampih omogočili dostop do interneta. Letos pa so še dodatno v kampih Medulin, Stoja in Indije postavili nove antene in tako je sedaj wifi signal dostopen skorajda na vseh parcelah.

V kampu Medulin so dodatno ogradili in uredili prostor za animacijo, tako da bodo sedaj otroci še bolj varno uživali. V kampu Pomer pa so tudi letos nekoliko polepšali plažo.


Rezervirajte parcelo ali mobilno hišico preko spleta

Družba Arenaturist vsako sezono pripravi tudi posebne akcije kampiranja in najema mobilnih hišic, ki jih lahko rezervirate že na naši spletni strani ali pa na spletni strani www.arenacamps.com. Oglejte si najnovejšo ponudbo, saj boste lahko v pred ali po sezoni v kampih Arenaturist kampirali že za 12 eur na noč (2 osebi + parcela + elektrika), najem mobilnih hišic pa omogočajo že od 47 eur naprej.

Več informacij o kampih v Puli, Premanturi, Banjolah in Medulinu ter o akcijskih kamping ponudbah in ponudbah najema mobilnih hiši v kampih Arenaturist dobite na spletni strani www.arenacamps.com.