NOVO - V Istri se odpira Glamping Arena One 99

Datum objave
Kategorija
Statistika

Na jugu Istre se julija odpira glamping Arena One 99, ki bo gostom ponudil najem glamping šotorov ob morju. Namenjen parom in družinam, ki si želijo aktiven dopust preživeti v udobni glamping namestitvi.

Glamping oz. glamurozno kampiranje je vse bolj priljubljena oblika preživljanja dopusta. V Slovenijiglamping Arena Pomer - avtokampi.si smo prvo glamping naselje dobili že leta 2010 v sklopu kampa Bled, v letu 2018 pa bodo večje glamping naselje odprli tudi na jugu Istre. Gre za glamping Arena One 99, ki leži na območju starega kampa Pomer, gostom pa bo ponudili nastanitev v glamping šotorih za 2, 4 ali 6 oseb. Družba Arena Hospitality Group bo v novo glamping naselje vložila kar 5,5 milijona evrov.

Glamping Arena One 99, katerega otvoritev je predvidena v začetku julija 2018, bo gostom omogočal mirne poglamping Arena Pomer - avtokampi.sičitnice ob morju in v naravnem okolju, kjer bodo lahko uživali v lepotah tega dela Istre, se odpočili od stresnega vsakdana in uživali v zanimivi animaciji ter športnih aktivnostih.

Glamping je namenjen parom in družinam, ki si želijo aktiven dopust preživeti v udobni glamping namestitvi ob morju.

Lokacija je odlična predvsem zaradi bližine Pule, kjer se poleti dogajajo številne zanimive kulturne prireditve, blizu sta tudi Medulin in Premantura ter seveda rt Kamenjak, ki goste navdušuje s številnimi lepimi plažami.

glamping Arena Pomer - avtokampi.siV sklopu glamping resorta glamping Arena One 99 bo postavljenih 196 glamping šotorov različnih velikosti, tako da bodo lahko sprejeli od 2 do 6 oseb. Vsi glamping šotori bodo ob spalnem delu opremljeni tudi s kopalnico, večji družinski šotori za 4 ali 6 oseb pa bodo imeli tudi lastno kuhinjo.

Najbolj luksuznih bo 10 glamping šotorov Premium Safari, ki jih izdeluje slovensko podjetje Adria Dom. Ti šotori bodo opremljen s tremi spalnicami (dodatna je urejena v galeriji šotora), dvema kopalnicama, kuhinjo in prostorno teraso. Dodatno bodo postavili še 31 šotorov Loft in 20 šotorov Safari, ki so s spalnico v pritličju in eno v nadstropju namenjeni 4 osebam.

Celoten koncept glamping Arena Pomer bo posvečen zdravemu načinu življenja, saj bo gostom na voljo tudi glamping Arena Pomer - avtokampi.siwellness center s savnami in masažami, zelena tržnica, trgovina, restavracija, osrednji prostor za prireditve, animacija in bogat športni program. V samem naselju ne bo avtomobilov, ki jih bodo gostje pustili na parkirišču pri recepciji.

Vsakodnevno bodo organizirali tečaje joge, kreativne delavnice na temo zdrave prehrane, na voljo bo zunanji fitnes, najem SUP desk, kajakov in šola deskanja, v okolici pa je veliko urejenih kolesarskih poti in možnosti za tek.

Za otroke bodo organizirali zabavne delavnice, uredili tematsko otroško igrišče, plavalne tečaje, otroško jogo in pilates, kino večere…

Več informacij o ponudbi glamping Arena One 99 dobite na www.arenacamps.com