Novo v FKK kampu Ulika - Premium mobilne hišice z bazeni

Datum objave
Kategorija
Statistika

Ljubitelji nudističnih kampov se včasih kar malce jezijo, da premalo pišemo o takih obliki kampiranja oz. v zadnjih letih samo še o zapiranju FKK kampov. Novost prihaja iz kampa Ulika – Poreč, kjer bodo postavili 22 luksuznih mobilnih hišic in ob njih uredili bazene.

Nudistično kampiranje

FKK kamp Ulika pri Poreču je priljubljen zaradi mirnega vzdušja, lepe narave in prijaznega oseba. Več kot 1.000 kamping parcel je urejenih vzdolž 2,5 km dolge obale. Ta je večinoma skalnata z nekaj prodnatimi zalivi, tako da je lažji dostop v morje. Otroci pa najraje uživajo na velikem bazenu ob morju.

Za goste z avtodomi in počitniškimi prikolicami so primerne večje parcele opremljene z elektriko in vodo, šotoristi pa običajno izberejo neparceliran del, ki je tudi cenovno dostopnnejši. Sanitarije so lepo urejene, je pa res, da že kar časa ni bil noben sanitarni objekt prenovljen.

Gostom z našo kamping kartico omogočajo 5 % popust na ceno osebe v primeru bivanja vsaj 4 noči.

Nove premium mobilne hišice z bazeni

V kampu Ulika so že do sedaj omogočali najem mobilnih hišic. Letos bodo postavili najbolj moderne Premium mobilne hišice na parcelah za recepcijo. Skupno bo 22 mobilnih hišic, od tega 14 večjih (34 m2) za 4 + 1 osebo in 8 manjših (22 m2) za 2 + 1 osebo.

Vse hišice bodo opremljene z lastno kopalnico, eno ali dvema spalnicama ter teraso. Hišice imajo tudi lastno kuhinjo, ki bo nadstandardno opremljena, tudi s pomivalnim strojem in mikrovalovno pečico. V dnevnem prostoru bo ob sedežni garnituri na voljo tudi satelitska Tv ter seveda brezplačen dostop do wifi interneta.

V sklopu novega naselja bodo ob mobilnih hišicah postavljeni trije bazeni, tako da bo gostom omogočeno uživanje samo korak ali dva od terase. Psi v teh mobilnih hišicah niso dovoljeni, so pa dobrodošli v klasičnih hišicah.

Nove mobilne hišice bodo nared za prve goste predvidoma konec maja, lahko pa izkoristite akcijsko ponudbo na obstoječe hišice, ki velja v terminu 23.4.  - 21.5. 2021, ko so cene nižje za 20%.

Več informacij o cenah kampiranja in najema mobilnih hišic v kampu Ulika - Poreč > www.istracamping.com