Novo postajališče za avtodome v Kranju

Datum objave
Kategorija
Statistika

V neposredni bližini Kranja so odprli postajališče za avtodome Stara Sava. Gre za PZA, ki omogoča parkiranje 6-ih avtodomov in oskrbo počitniških vozil.

V središču Kranja je v sklopu novega parkirišča Stara Sava občina odprla tudi postajališče za avtodome. postajališče za avtodome Kranj - avtokampi.siTo je urejeno v spodnjem delu parkirišča, kjer je parkiranju avtodomov namenjenih 6 parkirišč, postavljena sta dva stebrička za priklop na elektriko in oskrbo s svežo vodo, urejen pa je tudi prostor za izpust sive vode in prostor za praznjenje kemičnega stranišča. Gre za Elektrostar Euro nerjaveče PZA stebričke priznanega proizvajalca Freizeit Reisch. Plačilo električne energije in vode se glede na porabljeno količino vrši z euro kovanci. 

Cena parkiranja za avtodome na PZA Stara Sava v Kranju bo stalo 8 eur na dan, cena uporabe vode 0,50 eur/40 litrov in elektrika 0,20 eur/kWh. Omejitve dolžine parkiranja ni.

Lokacija postajališča za avtodome Stara Sava je na Gregorčičevi ulici, tik ob vstopu v staro mestno jedro Kranja. Tako bo gostom omogočen peš dostop do centra mesta, lahko pa se bodo odpravili tudi na kolesarski izlet po okolici ali pa peš na Jošt ali Šmarjetno goro.

Več informacij o postajališčih za avtodome v Sloveniji in tudi na Hrvaškem dobite na www.avtokampi.si/pza.asp