Novo postajališče za avtodome in mobilne hišice na obrobju Ljubljane

Datum objave
Kategorija
Statistika

Camperstop & Village Lipa je nova lokacija za avtodomarje in ljubitelje počitnic v mobilnih hišicah, ki si želijo ogledati Ljubljano, ob tem pa še vedno uživati v lepi naravi in miru.

Lokacija Camperstop & Village Lipa je v Spodnjih Pirničah, kar je le 10 km iz centra Ljubljane in 5 km od gorenjske avtoceste, tako da je dostop enostaven. V bližini je avtobusna postaja mestnega avtobusa, uredijo pa tudi taxi prevoz do mesta.

Za avtodomarje so uredili parkirna mesta in poskrbeli za vso potrebno oskrbo od elektrike, sveže vode, možnostjo izpusta odpadne vode in fekalij.

Cena uporabe postajališča za avtodome je 19 €, kar vključuje 24 urno parkiranje, osebe in oskrbo avtodoma.

Najem mobilne hišice v bližini Ljubljane

V sklopu naselja so postavili tudi šest modernih mobilnih hišic za 4 – 6 oseb (28m2), za vse, ki bi želeli prespati v takem apartmaju. Vsaka hišica ima dve spalnici, kopalnico, kuhinjo z dnevnim prostorom in veliko teraso s sedežno garnituro. Hišice so klimatizirane, v njih pa so dovoljeni tudi kužki.

Na sami lokaciji je na voljo brezplačen WIFI, poskrbeli pa so tudi za najmlajše in za njih so uredili prostorno otroško igrišče, na katerem smeha in zabave zagotovo ne bo manjkalo.

Lokacija Camperstop & Village Lipa je odlična tudi za ogled Kranja in Škofje Loke, saj je do obeh krajev manj kot pol ure vožnje. 

Obiščete lahko tudi Zbiljsko jezero in se povzpnete na Šmarno goro, saj je pohodniška pot urejena od samega naselja. Do vrha boste imeli slabo uro hoje, na vrhu pa vas čaka lep pogled na celotno Ljubljano z okolico in tudi odlična restavracija Ledinek s ponudbo domače hrane in tradicionalnih mišk.

Več informacij o ponudbi in cenah najema mobilnih hišic na - www.campingljubljana.si