NOVO - kamp Lavanda na Pelješcu

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Lavanda je nov kamp na Pelješcu, ki nudi kampiranje ob prodnati plaži na 70ih urejenih parcelah in najem dveh mobilnih hišic.

Pelješac je znan kamping destinacija, ki gostom nudi več kot 20 odličnih kampov. Ta del Dalmacije jekamp Lavanda Pelješac - avtokampi.si zelo priljubljen predvsem pri gostih, ki si želijo poleg kampiranja še nekaj dodatnih aktivnosti npr. deskanje ali kajtanje, kolesarjenje, tek, pohodništvo. Vse to nudi polotok Pelješac, ob tem pa še lepe prodnate plaže, vinograde in gostilne, kjer boste uživali v dalmatinski kuhinji.

Kamp Lavanda je povsem nov kamp na Pelješcu, ki je urejen 2 km pred Orebičem in gostom nudi kampiranje na 70ih urejenih parcelah, ki so postavljene v terasah. Tako je z vsake parcele lep pogled na morje in otoka Korčula ter Mljet. Parcele so opremljene z elektriko, vodo in odtokom in tako pripravljene za goste z avtodomi in počitniškimi prikolicami. Na parcelah so zasadili nova drevesa, ki bodo čez nekaj let dala dobro senco.

Šotoristom je namenjen bolj senčen del na desni strani kampa, kjer je v neposredni bližini morja urejen neparceliran del z možnostjo priklopa na elektriko.kamp Lavanda Pelješac - avtokampi.si

Kamp Lavanda omogoča tudi najem dveh mobilnih hišic za 4 + 2 osebi. Gre za mobilne hiške moderne izdelave in površine 40m2, kateri je dodana še velika terasa z masažno kadjo. Vsaka hišica ima spalnico z zakonsko posteljo in spalnico z dvema ločenima posteljama, dve kopalnici, dnevni prostor in opremljeno kuhinjo.

Plaža v kampu Lavanda je prodnata, so pa uredili plažo za ljubitelje nudističnega kopanja in pasjo plažo. V sklopu kampa je urejena lepa recepcija, dva sanitarna objekta, restavracija in lokal na plaži. Za goste z avtodomi imajo tudi oskrbovalno postajo in kemični wc.

Kamp Lavanda - Cene kampiranja in najema mobilnih hišic
V kampu Lavanda so za prvo sezono delovanja pripravili zanimive cene kampiranja. Na Avtokampi.si kamping kartica nudijo posebno ceno: 17 eur na noč, ki vključuje 2 odrasli osebi, enega otroka do 12 let, psa in parcelo Standard ali Cofort oz. neparceliran prostor z elektriko. Ta cena velja v terminih nizke sezone: 1.6. - 30.6. & 1.9. - 31.10. V sezoni - 1.7. - 31.8. velja 5% popust na ceno osebe v primeru vsaj 5 nočitev. Kamp čez celo sezono nudi tudi 10% popust na najem mobilne hišice.

Sicer pa so cene kampiranja 2 oseb v glavni sezoni 24,40 eur za šotor, od 25,30 - 32,50 eur eur na parceli oz. na parceli tik ob morju 38,60 eur. Cene najema mobilnih hišic so od 56 - 86 eur v času nizke sezone,  126 eur v začetku julija in septembra ter 140 eur v času glavne sezone.

Več informacij o kampu Lavanda in cenah kampiranja ter najema mobilnih hišic dobite na
naši spletni strani  www.avtokampi.si/kamp/Lavanda