Kakšne novosti pripravljajo v odličnem kampu Istra Premium v Funtani

Datum objave
Kategorija
Statistika
13446 ogledov

Kamp Istra Premium, ki je urejen ob robu Funtane v osrednjem delu Istre, sodi med najbolj moderno urejene hrvaške kampe. Namenjen je predvsem družinam in gostom, ki si želijo bogate dodatne ponudbe od bazenov s tobogani, animacije, športa in restavracij. Preverili smo novosti, ki jih pripravljajo za letos, in akcijske ponudbe kampiranja.

Najboljši kamp v Istri

Kamp Istra Premium se lahko pohvali z odlično urejenostjo in je s celovito ponudbo prilagojeno družinam res nekaj posebnega. Ob prostornih kamping parcelah gostom omogočajo tudi najem raznolikih mobilnih hišic, tiste najbolje imajo tudi jacuzzi ali bazen z ogrevano vodo, in glamping šotorov.

Več sanitarnih objektov je urejenih po zadnjih standardih, tako da je poskrbljeno za čistočo, povsod je dovolj prostora, nekateri objekti pa so tudi ogrevani in imajo dodatno še otroška igrala.

Posebnost kampa je, da ima velik bazenski del, ki je odprt od aprila do oktobra, saj je voda v baznih ogrevana.

Na voljo sta dva plavalna bazena, otroški bazen z vodnimi igrali, bazen z igrali in dodatno senco za najmlajše kampiste in večji tobogani. V bližini bazenov je tudi wellness center z masažami, finsko savno in zunanjim prostorom za sprostitev.

V sklopu recepcije je za otroke urejena velika igralnica, razdeljena na več sob glede na starost otrok, dodatno je urejen prostor za najstnike z elektronskimi igricami, za večje predstave in večerne risane filme je na voljo kinodvorana, dodatno imajo še biljard, pikado, namizni tenis.

V kampu imajo tudi športni center z igrišči za košarko, nogomet in odbojko, ki je ob večerih osvetljen, ter atraktivno igrišče za mini golf s skulpturami največjih znamenitosti Istre. Omogočajo tudi izposojo koles, poleti pa na plaži deluje še vodni športni center in aquapark v morju.

Bogata je gostinska ponudba, ki vključuje picerijo, istrsko konobo, restavracijo z jedmi z žara, v kampu je tudi trgovina in tržnica.

Najem mobilne hišice ali glamping šotora

Znotraj kampa Istra Premium imajo kar pet raznolikih naselij mobilnih hišic za 2, 4 ali 6 oseb, med najboljše pa sodijo mobilne hišice Bella Vista Deluxe s privatnim bazenom, ki so površine kar 80 m2 (običajne hišice imajo 30 - 36 m2), dodatno pa imajo še 25 m2 terase, bazen z ogrevano vodo in prekrasen pogled proti Vrsarju,

Na voljo so tudi hišice z lastnim jacuzzijem in pa običajne hiške, ki so kljub temu nadstandardno opremljene z veliko teraso, lastnim žarom, dvema kopalnicama…

Na rtu so uredili tudi naselje glamping šotorov  dveh slovenskih podjetji Adria Dom in Bighead, tako da se lahko odločite za malce drugačne počitnice pod platnom. Manjši šotori so za 2 osebi, večji pa za 4 – 6 oseb in ti so tudi klimatizirani ter opremljeni s kuhinjo ter lastno kopalnico.

NOVO v Istra Premium za sezono 2023

Kamp Istra Premium vsako leto dobi kakšno novost in tako je tudi letošnjo zimo, ko je na žalost bil kamp zaprt. Med večje novosti sodijo:

  • Postavitev 18 luksuznih mobilih hišic Sunset Garden Premium Village 4 osebe (34 m2) z veliko teraso in privatnim bazenom za zahodni strani kampa. Hišice bodo brez kuhinje, saj je v ceni najema tudi polpenzion v restavraciji Fonte, omogočajo pa tudi Valfresco Direkt dostavo živil do hišice. Lokacija hišic je ob lani prenovljeni prodnati plaži
  • Nova moderna restavracija Tuna Bay bo odprta v osrednjem delu kampa, kjer bodo pripravljali tunine specialitete in sezonske jedi iz sredozemske kuhinje. Zaradi položaja na zahodni strani kampa, pa bo še poseben priljubljena za romantične večerje ob sončnem zahodu
  • Širitev istrske konobe Bokoon v bližini marine, ki je že po dveh letih delovanja postala premajhna za vse ljubitelje domače hrane
  • Novi programi poletne animacije Histri Island Edutainment Park na otoku Školjić, ki je s kampom povezan z dvižnim mostom
  • Novo v Maro Clubu – Ropeland pletena mreža za otroško igranje
  • Obogatitev ponudbe wellness centra Balance Mediterranean Spa
  • Ureditev nove trgovine Valfresco na osrednjem trgu

Akcijske ponudbe v kampu Istra Premium – Funtana

Slovenci kamp Istra Premium najraje obiščejo na začetku ali ob koncu sezone, ko je omogočano kopanje v ogrevanih bazenih, cene kampiranja in najema mobilnih hišic ter glamping šotorov pa so malce nižje.

Lokacija kampa je zelo zanimiva tudi za sprehode ob morju in kolesarjenje, saj je veliko lepo urejenih kolesarskih poti med vinogradi tudi v zaledju Funtane, tako da lahko obiščete tudi gostilne z lokalno ponudbo npr. spomladi so zanimive jedi iz divjih špragljev, čez leto pa ribje jedi in jedi s tartufi.

Iz kampa Istra Premium se lahko odpeljete s kolesom po 25 km dolgi trasi, ki je primerna tudi za družine na relaciji Funtana - Fengi - Gradina - Kloštar - potem pa po urejeni makadamski poti ob Limskem kanalu do Piratske jame (kolesa pustite ob poti in greste 2 minuti peš do jame) - Vrsar - skozi kamp Valkanela - Funtana. Več idej za izlete v okolici Funtane > funtana.com

V bližini kampa je tudi za otroke vedno zanimiv Dinopark. Gre za zabaviščni park z vlakci, vrtiljaki, številnimi maketami dinozavrov, letos bodo imeli tudi novost Tramontana rafting in otroški gusarski vrtiljak.

14 dnevni ali 30 dnevni najem mobilne hišice & prvomajske počitnice

Od 1.4. do 1.5. 2023 nudijo posebno ceno za daljši najem mobilne hišice npr. za 14 dni hišica za dve osebi od 588 €, za štiri osebe od 728 €.

Za mesečni najem mobilne hišice je cena od 840 € za dve osebi in od 1.020 € za štiri osebe. Točna cena je odvisna od tipa mobilne hišice.

Preverili smo tudi cene najema mobilnih hišic in glamping šotorov Istra Premium za prvomajske počitnice:

  • ​mobilna hišica Premium Camping Home za 4+2 osebi že od 86 € na noč
  • mobilna hišica s tremi spalnicami za 6 oseb od 121 €
  • mobilna hišica s privatnim bazenom z ogrevano vodo od 286 €
  • glamping šotor za 4 - 6 oseb od 97 €

Popust na kampiranje

Imetnikom Avtokampi kartice tudi v kampu Istra Premium nudijo popust na kampiranje in sicer:

  • 7,5% popusta na ceno osebe in parcele v terminih 1.4. - 29.6. & 20.8. - 31.10.
  • 5% popusta na ceno osebe in parcele v terminu glavne poletne sezone od 30.6. do 19.8.​

Preverili smo cene prvomajskega kampiranja, ko je cena za 2 osebi in parcelo v osrednjem delu kampa z elektriko ter popustom na Avtokampi kartico od 38 € (+ taksa), otroci mlajši od 12 let pa bivajo brezplačno, starejši pa doplačajo 7,50 €. V ceni so vključeni tudi bazeni in vsa animacija.

Več informacij o ponudbi in novostih v kampu Istra Premium > www.camping-adriatic.com

Datum objave
Kategorija
Statistika
13446 ogledov