NOVO Fotogalerija - Kamp Pineta Fažana dobiva nove parcele, restavracijo in trgovino

Datum objave
Kategorija
Statistika

Obiskali smo kamp Pineta v Fažani in si ogledali potek prenove kampa. Gradijo nove parcele, restavracijo in trgovino. Kamp se odpre 27. aprila, gostom pa omogočajo popust na Avtokampi.si kamping kartico.

V začetku marca in ponovno prvi vikend v aprilu 2017 smo obiskali kamp Pineta v Fažani, ki je pri slovenskih kamp Pineta Fažana - avtokampi.sikampistih zelo priljubljen. Vzroki za to so v zelo naravnem kampu z odlično senco, ki jo dajejo borovci.

Letos kamp Pineta odpirajo 27. aprila in kot je videti, bodo vsa dela do takrat končana. Parcele so že urejene, prav tako tudi poti med njimi. Kot pravijo, bodo v naslednjih dneh še zasadili zelenje in tako malo ogradili parcele, upajo pa tudi na kakšen deževen dan, ki bi malce zalil presušeno zemljo.

Kamp Pineta je letos prvič naš partnerski kamp, saj na Avtokampi.si kamping kartico omogoča 5% popust na ceno oseb in parcel.

Z novimi parcelami v kamping sezono 2017
V kampu Pineta so bile do sedaj parcele v bližini morja namenjene predvsem pavšalistom, letos pa so ta del kampa očistili in uredili bodo 78 velikih kamping parcel (zemljevid novih parcel s številkami in kvadraturami), ki bodo opremljene z elektriko in vodo. Pavšaliste so preselili na parcele v gornjem delu kampa in trenutno ni več prostih novih pavšalnih parcel.

Pri ureditvi novih parcel se trudijo, da ne bi posekali dreves, zato so tudi parcele velike od 140 pa vse do 340m2. Tako ne bo motilo, če bo na parceli stalo kamp Pineta Fažana - avtokampi.sidrevo, saj bo dovolj prostora za parkiranje tudi večjih prikolic in avtodomov. Ob skrajno levem sanitarnem objektu so uredili neparceliran prostor za šotoriste. Nova bo tudi restavracija in trgovina, kjer bodo uredili tudi teraso in celotno okolico, prestavili so pekarno in prostor za prodajo sadja ter zelenjave, otroško igrišče pa so ogradili.

Na žalost pa letos ne bodo prenovili sanitarij. Vsaj ene sanitarije naj bi prenovili po koncu letošnje kamping sezone in te naj bi bile tudi ogrevane, tako da bi lahko v bodoče podaljšali kamping sezono. V načrtu je tudi izgradnja novih kamping parcel na levem delu kampa in postavitev nekaj novih mobilnih hišic. Ker pa je podjetje, ki upravlja kamp v državni lasti, je kamp Pineta Fažana - avtokampi.sitežko točno terminsko napovedati vse novosti.

Najem mobilne hišice v kampu Pineta
V kampu pa agencija Adriatic Kampovi omogoča tudi najem mobilne hišice. Tudi hišice imajo dobro senco, od morja pa so oddaljene od 150 do 250 metrov. Na voljo imajo dva tipa hišic - manjše površine 24m2 in večje z 32m2, v vseh pa lahko udobno bivajo 4 + 2 osebi. Mobilne hiške v kampu Pineta imajo dve spalnici, kopalnico, kuhinjo, dnevni prostor in teraso, ob doplačilu pa so v hišicah dovoljeni tudi psi.

Adriatic Kampovi v terminu 26.4. - 1.7. & 15.9. - 30.9. omogočajo 5% popust na najem mobilne hiške na našo Avtokampi.si kamping kartico.

Ker je lokacija kampa Pineta Fažana zelo zanimiva, je potrebno pohiteti z rezervacijami. Več informacij za parcele dobite tudi na spletni strani www.pinetafazana.hr, za mobilne hišice pa na www.adriatic-kampovi.hr